Sarka Kata megmenti a házasságát

Mindenkit meglepett a hír: válságban a Sarka, Hajdú páros házassága. A feleség ezt nem tagadta, de a pletykák őt is meglepték.

Mindenkit meglepett a hír: válságban a Sarka, Hajdú páros házassága. A feleség ezt nem tagadta, de a pletykák őt is meglepték.

Hetek óta mélyponton a kapcsolatuk – olvasható a Story magazin hasábjain. Egy közeli barát szerint Hajdú Péter és Sarka Kata házassága komoly válságba került, de mindketten dolgoznak a megmentésén. A Borsnak a feleség elmondta, valóban nincs most minden rendben köztük a férjével, ez azonban csak a sok munka miatt alakult így.

Ami tény: Kata Facebook-oldaláról eltűntek a kedves családi fotók. Vajon miért? © Vadnai Szabolcs

– Valóban nagyon kevés időnk volt egymásra az utóbbi időben, Petinek is rengeteg mun­kája volt, nekem is akadt bőven tennivalóm a szépségverseny miatt. Minden évben elutazunk Ciprusra, ez alól az idei sem kivétel, nagyon várom már a pihenést és hogy több időnk jusson egymásra a férjemmel – tette hozzá Kata.

Ami való igaz, a Facebookról eltűntek az ed­dig megszokott családi fotók, amiket mindkét fél szinte napi rendszerességgel töltött fel az oldalára, és amik alatt arról áradoztak, hogy mennyire szeretik egymást és mennyire boldogok. Az is tény, hogy készültek olyan ké­pek az elmúlt néhány hétben, például a Balaton Soundon és a Fitbalance-on, melyeken hiányzik Kata ujjáról a gyűrű. Mindezek ellenére is megdöbbentő lenne, ha a házasságuk zátonyra futna, hiszen soha nem akadt nehézségük az elmúlt nyolc év alatt, legalábbis olyan, amit ne tudtak volna együtt megoldani.