Sarka Kata keserű évösszegzése: Azt hittem, elég lesz mosolyognom

Kesernyés üzenetben összegezte idei évét Kata. Szavaiból egyértelműnek tűnik: Hajdú Pétert már nem tekinti élete részének.
Kesernyés üzenetben összegezte idei évét Kata. Szavaiból egyértelműnek tűnik: Hajdú Pétert már nem tekinti élete részének.

Alighanem az idei év egyik legmeglepőbb szakítása Sarka Katáéké volt: szinte derült égből villámcsapásként érkezett a hír nyár közepén, hogy az álompár élete mégsem olyan tökéletes, mint azt kifelé mutatják - aztán pillanatok alatt darabokra is hullott az összkép, Kata egyetlen nap alatt költözött el otthonról, míg férje bulizott, és azóta is megy a találgatás: vajon egymásra találnak még?

Noha a békéltető tárgyaláson egyikőjük sem jelent meg, így a beadott válókeresetet semmissé nyilvánította a bíróság, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Sarka Kata már nem közösen képzeli el a jövőjüket. Legalábbis ez olvasható ki abból az évösszegző, kesernyés hangvételű posztból, amit néhány órája tett ki Facebook-oldalára a modell.

"A 2016-os év nem volt életem legjobb éve közel sem... Azt hittem, elég lesz mosolyognom, és úgy csinálnom, mintha minden nehézség ellenére minden a legnagyobb rendben lenne. Sajnos ez nem mindig van így, de azt gondolom, hogy egyedül, két kicsi gyerekkel egészen jól megálltam a helyem és meg is fogom továbbra is..." - írja, majd hozzáteszi: " Meg akartam változtatni az életemet, mert ahogy eddig volt, az nem volt jó... Új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül..."

Kata egyik követője konkrétan rá is kérdez a Hajdú-ügyre a poszt alatt (Mégsem békültél ki Petivel? Pedig csak úgy igazán szép, ha együtt a család) , amire így reagált: "A gyerekeknek az a legjobb, ha nyugodt, boldog szülőket látnak minden nap! A feszültség szerintem ártalmasabb..."