Sarka Kata Hajdú barátnőjéről: Mindenkinek jár 15 perc hírnév

Már nem is próbálnak úgy tenni, mintha együtt lennének, úgy fest, lezárult egy féléves fejezet Hajdú Péter életében. Majd talán az lesz a nagy szerelme, akit nem mutat meg a nyilvánosságnak.
Már nem is próbálnak úgy tenni, mintha együtt lennének, úgy fest, lezárult egy féléves fejezet Hajdú Péter életében. Majd talán az lesz a nagy szerelme, akit nem mutat meg a nyilvánosságnak.

Annak ellenére, hogy korábban Hajdú barátnője, Eszter azt nyilatkoz­ta, hogy együtt vannak Péterrel, szerda reggel az ATV műsor­vezetője nem cáfolta az érte­süléseinket. Facebook-oldalán nem bizonygatta, hogy együtt vannak, nem rakott ki új közös képet Eszterrel, cikkünkkel kapcsolatban csupán arra utalt, hogy a felesége dolgaival is foglalkozhatnánk.

Ahogy a Bors megírta, Péter és Eszter jó ideje nem mutatkozik együtt, friss közös képeket nem posztolnak. A hozzájuk közel álló informátorunk szerint Péter nem tervez már a fiatal lánnyal, amit onnan tudni, hogy a barátainak elárulta: esze ágában sincs bemutatni a fiatal marketingmene­dzsert a gyermekeinek és a családjának. Hajdúnál ez egyenlő a szakítással, hiszen a feleségével, Sarka Katával annak idején megbeszélték, hogy csak azt a nőt mutatja majd be Péter a kicsiknek, akivel komolyan gondolja a kapcsolatát.

Péter szívesen pózolt Eszter mellett, de a gyerekeinek nem akarta bemutatni

– Hajdú akkor kezdett Eszterrel járni, amikor elindult Katával a válóperük. Kétségtelenül megragadta a lány szépsége, kedvessége, ugyanakkor kihasználta a kínálkozó lehetőséget, hogy abban a lélektani pillanatban megmutassa a világnak, valószínűleg Sarka Katának is, hogy ő bizony kapós férfi. Friss párjával megjelent a nyilvánosság előtt, és egyre-másra osztotta meg a kapcsolatáról szóló híreket, fotókat a nagyérdeművel, bizonyítván, hogy remekül meglesz a fiatal, csinos lánnyal – mondja a lapunknak a tévés egyik közeli ismerőse.

Az idillt ugyancsak a nyilvánosság előtt lezajlott vita bontotta meg, mert Péter kénytelen volt cáfolni kedvese szavait, amikor Eszter arról nyilatkozott a hot! magazinnak, hogy 28 évesen nem kezdene bele egy olyan kapcsolatba, ahol nem akarnak gyereket vállalni... Péter már másnap arról nyilatkozott, hogy biztosan nem akar gyereket.

– Hajdúnak majd az lesz az igazi nagy szerelme, azzal akar új családot, akit nem fog már a legelején nyilvánosan mutogatni – mondta ismerőse. Eszter kétségtelenül kellemetlen helyzetbe került. Sejtette, hogy nem lesz könnyű egy válófélben lévő, kétgyermekes, ismert ember kedveseként megmutatkoznia, de a valóságban ezt nehezebb megélni, mint még előtte elképzelni. Kerestük, hátha hajlandó lesz végre kommentálni az ügyet, de a fiatal nő eddig nem vette fel a telefonját, ahogy Hajdú sem válaszol a megkereséseinkre.

Sarka Kata: Mindenkinek jár 15 perc hírnév © Vadnai Szabolcs

A Bors kíváncsi volt arra is, mit gondol a szakításról az új életét építgető Sarka Kata, aki papíron azonban még mindig Hajdú Péter felesége. Ennyit fűzött hozzá a hírhez: – Mindenkinek jár 15 perc hírnév.

A gyerek nem érti

A család felbomlása utáni új kapcsolatban mindig meghatározó, elfogadják-e a gyerekek az apu vagy anyu oldalán felbukkanó harmadikat. A pszichológus szerint egy válás, majd a szülők párkeresése sokkal nagyobb problémát okoz a gyerekeknek, mint azt a felnőttek gondolnák.

– Gyakran a kicsik úgy hiszik, hogy ők tehetnek a kialakult helyzetről, emellett nem értik, miért nem lehet megoldani a dolgokat, miért kell a szülőknek szétmenniük – mondja a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus.
– A gyerek nem akar választani a szülei között, és nagy feladat elfogadnia a „kívülről érkezőket” is. Az új kapcsolatoknak mindenképpen oda kell figyelniük arra, hogy ne akarjanak pótszülők lenni.