Celeb

Sarka Kata: Féltem a gyerekeket a csalódástól

Munkatársainktól

Létrehozva: 2016.11.30.

<p>Tegnap lett volna a békéltető tárgyalásuk, de sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata nem jelent meg a bíróságon. A bírónő megszüntette az eljárást. Sarka azonban beszélt lapunknak </p>

Egy válás soha nem egyszerű, pláne, ha közös gyerekek és közösen szerzett vagyon is nehezíti a procedúrát. Főként akkor nem egyszerű, ha a két házastárs maga sem tudja, hogyan tovább. Nagyon úgy tűnik, Sarka Kata és Hajdú Péter ebben a cipőben jár, ugyanis egyikük sem jelent meg békéltető tárgyalásukon, amit a válás nyitányaként tegnap lett volna a Budaörsi Járásbíróságon. Kata adta be a válókeresetet, ő költözött el a gyerekekkel, de az anyuka sem érkezett meg a tárgyalás kezdetére. A celeb párt újságírók és fotósok hada várta, de hiába, a válófélben lévő pár már jó előre megbeszélte, egyelőre nem vágnak bele a fájdalmas, sebeket feltépő és évekig tartó eljárásba.

– Peti előre megmondta, hogy nem jön el, én pedig nem éreztem elég erősnek magamat ahhoz, hogy egyedül álljak a villogó vakuk és az újságírók kérdéseinek kereszttüzében. Sejtettem, hogy ott lesz a sajtó, mert valahogyan kitudódott, hogy ma lesz a válóperünk, és már előző este hívogattak miatta. Ha a válóper el is maradt, attól még nem békültünk ki, továbbra is külön élünk – tette világossá a helyzetüket Sarka Kata a Borsnak.

– Nem maradtunk semmiben, ez a mostani helyzet sem pozitív, sem negatív irányba nem befolyásolja az eseményeket. Minden ugyanúgy van, mint eddig, semennyit sem haladunk előre Petivel.

A korábban saját és mások ma­gánéletéről is szívesen nyilatkozó Hajdút telefonon értük utol, ő még ennél is rövidebben reagált a történtekre. 

– Nem kívánom kommentálni az eseményeket – közölte.

Mint ismert, Kata volt az, aki meghozta életük eddigi legnehezebb döntését: nyáron elköltözött otthonról. És bár végleges álláspontot eddig nem sikerült kialakítaniuk azzal kapcsolatban, hogy ez így is maradjon-e, Kata időközben egészen más nő lett. A FEM3 csatornán a Joshi, a legjobb barát című műsor ma délutáni adásának felvételén például elárulta: most lett igazán felnőtt. Szüleitől szinte azonnal Hajdúhoz költözött, így sosem tudta, hogy tulajdonképpen mennyi a rezsi, mennyibe kerül a vízszámla, ezeket ugyanis mindig a férje intézte, ami miatt nagyon hálás neki. Kata Joshinak azt is elmondta, eddig nem ismerte a stressz fogalmát, és pontosan tisztában van vele, hogy sem énekelni, sem táncolni nem tud, és egyéb képességével sem lehetne híresség, ezt kizárólag annak köszönheti, hogy Hajdú Péter felesége lett. De elmondta azt is, ha visszamehetne az időben, már nem választaná a hírnevet, inkább megmaradna a háttérben „csak” Hajdú Péter feleségének, a gyerekeket, Noncsit és Dávidkát pedig nem mutatná meg a nyilvánosságnak.

Apropó gyerekek. Joshi természetesen nem csak a régi időkről, hanem a jelenlegi válságról is kérdezte Katát, aki felelősségteljes édesanyaként a következőket mondta a jelenről.

– Addig, amíg száz százalékig nem vagyok biztos benne, hogy működni fog a mi kapcsolatunk, addig nem megyek vissza. Azt semmiképp nem akarom, hogy visszamegyek, aztán megint el. Ezt a gyerekekkel nem lehet megcsinálni! Egy döntés van. Az, hogy vissza Petihez, vagy egy új élet, ebből a szempontból mindegy, de biztosnak kell lennem a döntésemben – fogalmazott határozottan Kata a  műsorban.

A feleség ezzel kapcsolatban a Borsnak úgy fogalmazott, hogy a gyerekek nem játékszerek és nem lehet azt próbálgatni, hogy hátha sikerül majd újra együtt. Ezért Kata tényleg csak akkor menne vissza Hajdúhoz, ha egészen biztos lehet abban, hogy ez a házasság működőképes, és egymás mellett tudják leélni az életüket. – Elsősorban édesanyaként a gyerekek érdekét nézem. A gyerekek lelkében egyébként látszik, hogy nem vagyunk együtt, de nagy törés nincs az életükben. Azt szeretném, hogy ez így is maradjon – jelentette ki Kata.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145665_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713565212
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138898_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyermekei is meggyűlölhetik Meghan Markle-t döntései miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143570_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144892_auto_resized.png
metropol.hu

Tíz orvossal bővült a Szent-Györgyi Albert orvosi díjasok köre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713565212
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713565212
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713565212
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141717_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt