Sarka Kata: A lányom a szövetségesem

Kislánya emlékezetessé tette Sarka Kata utolsónak ígért tévés szereplését, ahol még szót ejt a magánéletéről. Noncsit hallgatva, anyukája sírva fakadt a TV2 kamerái előtt.
Kislánya emlékezetessé tette Sarka Kata utolsónak ígért tévés szereplését, ahol még szót ejt a magánéletéről. Noncsit hallgatva, anyukája sírva fakadt a TV2 kamerái előtt.

Lebőgött már néhány celebritás Ördög Nóra műsorában. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című show-ban a csemetéikkel szereplő hírességek nagy nyilvánosság előtt szembesülnek azzal, milyennek látják őket a kicsik, a gyerekek gátlás nélkül beszélik ki szüleik nagy gonddal leplezett titkait, nem egyszer jól le is égetik őket.

Kata elérzékenyült a stúdióban, amikor a kislányát hallgatta

Tegnap Sarka Katát is megríkatta kicsi lánya, Noncsi, csak hát ezek a boldogság könnyei voltak.

A műsorban ugyanis bejátszottak egy kisfilmet, amiben a kislány elmondta, szerinte milyen az ő anyukája: számára a gyerekek a legfontosabbak, nem szidja őket, ha rossz jegyet visznek haza, és „mindent megbeszélek vele, még akkor is, ha majd férjhez megyek” – mondta mosolyogva a kicsi lány, akinek az anyukája a példaképe.

És itt eltört a mécses, Kata alig tudta összeszedni magát a bejátszás után, csak törölgette a könnyeit.

Még akkor is Noncsi szavainak hatása alatt volt, amikor a Bors tegnap megkereste.

– Még sosem hallottam, ahogy rólam beszél. Nagyon meglepett, jólesett, amit mondott – tárta ki a szívét az anyuka, aki beavatta a lapunkat abba is, mi a titka annak, hogy ilyen jó a kapcsolata Noncsival és Dáviddal. – Nem gyerekként kezelem őket, joguk van a saját életükkel kapcsolatos döntésekhez. Például olyan apróságokban is, hogy milyen virág kerüljön az asztalra, de az iskolai dolgokban is, vagy abban, hogyan töltsük a nyaralást. Ezért maximálisan megbíznak bennem, én meg bennük.

Noncsi olyan szeretne lenni, mint az anyukája

Bár sokan azt gondolhatják, hogy az élet Sarkáéknál fenékig tejfel, de ez nincsen így, náluk is vannak kisebb-nagyobb gondok, amikor szükség van a támogatásra, összetartásra.

– Az természetes, hogy a bajban számíthatnak rám, de ők is mellettem vannak, ha látják, hogy valami bánt. Sokszor lel­kiismeret-furdalásom van, hogy nem tudom magamban tar­- tani a problémákat. Noncsi különösen együttérző, biztat engem, ő igazán jó barátnő, szövetséges is.

Tény, hogy Kata mindig számíthat kis szövetségeseire, de Ördög Nóra is jó partnerre talált bennük: faggatta őket Kata főzőtudományáról – mákos tészta, tejfölös tészta, zacskós tejberizs –, az esti borozgatásról; kikotyogták, hogy utálja, ha hozzáérnek a cicijéhez, meg hogy sminkel a kocsiban, de a szupermami semmit nem vett a szívére – nagyokat nevetett a gyerekek árulkodásán.

Kata bízik a gyerekekben és ők is megbíznak benne, mert felnőttként kezeli őket, megosztja velük a gondjait is