Celeb

Rúzsa Magdi: Tudatosan tervezem a babát

kbv

Létrehozva: 2018.07.23.

Amikor az énekesnő pár napja bejelentette, Budapesten utoljára július 28-án lép fel a Budapest Parkban, utána legközelebb csak két év múlva ad a fővárosban koncertet, egyből mindenki arra gondolt, babát vár és visszavonul. Ám, ahogy a karrierjében mindent, a babavárást is tudatosan tervezi.

Kezdjük azzal, ami ma mindenkit a legjobban érdekel: tényleg babázás miatt vonul vissza?

Nem fogok kevesebbet dolgozni az elkövetkezendő két évben, csak Budapesten 2020-ig ez lesz az utolsó fellépésem. Egyszerű oka van: ez minden alkalommal így van, amikor Aréna-koncertre készülünk. Szóval nem, nem várok babát.

Olyan messzinek tűnik az a 2020-as időpont. Mindig ilyen tudatosan készül?

Szeretek előre dolgozni, például több dalom is van már készen, amit nem hallott még a közönség. Nekem ez biztonságérzést ad, és nagyon is szeretem a biztonságot. Szerintem kapkodva nem lehet jót készíteni. Nálam az igazán jó slágerek pont akkor jönnek elő, amikor nem kell azon idegeskedni, hogy valami olyat alkossunk, amit majd mindenki dúdolni fog. A biztonságtól megnyugszom és ekkor jönnek a jó ötletek.

Egy ilyen tudatos építkezés mögött sok ember van, vagy egyedül szervez mindent?

Egy ember van mögöttem, ő a menedzserem, de külön marketingescsapatom nincsen. És persze a zenekarom véleményét is mindig kikérem. Fontos, hogy átlássam és kontrolláljam a dolgokat. Szeretem tudni, hogy mit fogok csinálni 2-3, vagy akár 10 év múlva is. Szerintem ez így önazonos, ha valaki kívülről belenyúlna, és például megmondaná, mit vegyek fel, az már hiteltelen volna. Szeretek 2-3 lábon állni, és például a színpadi viseletemben is megélni a korszakaimat.

Most hogy mondja, mintha kevesebbet látnám a színpadon a „me­zítlábas vidéki lányt”, aki például az Eurovízión is elindult.

A mezítlábas vidéki lány azóta Budapesten él, és mint minden zenésznek, nekem is vannak kifejezetten színpadi fellépőruháim, jelmezeim. A színpadon élek, szórakoztatok, de közben szeretném magam én is jól érezni, szeretem az érdekes ruhákat, ez is a show része. Volt rocker időszakom, amikor farmerben és pólóban, valóban mezítláb álltam a színpadon, de bizony sokkal többször voltam beteg mint most... Most rojtos-fellépőruhás korszakom van, és úgy látom, a közönség is szereti, hogy időnként más Rúzsa Magdit kap.

Aki ennyire tudatos és aprólékos, gyakran rosszul viseli, ha valami nem úgy jön össze, mint eltervezte.

Igen, nyilván nem mindig jön össze minden. A B tervben nem hiszek, én ilyenkor inkább újratervezek. A B opció már megalkuvás lehet, én ennél spirituálisabb vagyok.

A negatív hozzászólások sem érdeklik?

Magam kezelem a közösségi felületeimet és én is válaszolok minden rajongói kérdésre. Ott vannak a koncertjeimen, ismerik az én kommunikációmat, nem tudná más megírni az én gondolataimat. A negatív hozzászólásokkal nem szabad foglalkozni. Olyanokkal szoktam csak, amik nem igazak és az igazságérzetemet bántják.

Presser Gáborral többször dolgozott együtt. Készülnek valamire?

Olyannyira, hogy hamarosan kész is lesz egy lemezünk. Egy olyan, amit úgy érzek, egy életre szól, olyan számok lesznek rajta,amiket akár 60 éves koromban is énekelhetek. Gábor nem csak dalszerzőm és szövegíróm, igazi jó barát is, aki bármikor meghallgat. Sokat követel, de ez nem baj, ebből lehet tanulni. Sőt, már abból is, ha csak mellé ül az ember, és hallgatja, ahogy a szakmáról beszél.

A magánéletére is igaz ez a fajta tudatosság és biztonságkeresés?

Igen, a magánéletben is tudatos vagyok, de azt persze én sem tudom befolyásolni, hogy kibe leszek szerelmes. De azt már igen, hogy ha megtaláltam a páromat, akkor figyeljek és vigyázzak rá. Ugyanígy tudatos vagyok a gyerekvállalás kérdésében is, készen szeretnék állni rá, azt érezni, hogy a maximumot fogom majd tudni nyújtani egy gyereknek.

Az ilyen aprólékosan megtervezett házas­élet nem veszti el a sponta­neitás varázsát?

Megéljük minden egyes pillanatát ennek a kapcsolatnak a férjemmel. De az élet zajlik, dolgozunk, és ezzel együtt kell élni. Boldogan és szépen élünk, nagyon jól kijövünk egymással hosszú évek óta.

A férje nem szakmabeli, hogy tudta elfogadni, hogy sokszor hajnalban ér haza, de kora délután már el is indul otthonról egy vidéki fellépésre?

A férjem nagyon nyitott ember, sosem volt ezzel gondunk, sőt, minden alkalommal megvár hajnalban. Egyszerűen elfogadta, hogy én nem az a lány vagyok, akivel szombat este lehet a Duna-parton sétálni, mi teszem azt, hétfőn és kedden megyünk sétálni. Alapvetően konzervatív családi értékeket képvisel, de azt hiszem, az életvitele nem igazán engedi meg, hogy az otthoni munkából is kivegye a részét.

Szokott például főzni?

Szoktam, és jól is főzök! Kikapcsol, valahol egy hobbi. Pont a hosszú utak és rendszertelen étkezések után fontos, hogy ha van egy kis szabadidőm, akkor én készítsem el magunknak a jó ételeket, és együtt is szoktunk főzni a férjemmel. Például nagyon szeretek kenyeret sütni, mondjuk ilyesmit a nyári időszakban keveset eszek, szigorú az étrendem.

Hogyan tartja karban magát?

Hetente 5-6 edzésem van: kickboxolok és lovagolok. Nagyon szeretek enni, de muszáj kevesebb szénhidrátot fogyasztanom, így inkább húst és zöldségeket eszem. Azért is fontos ez, hogy bírjam a koncerteket.   

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161213_auto_resized.jpg
origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714082710
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714082710
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162794_auto_resized.jpg
astronet.hu

Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja