Rubint Réka kigyúrt alakját kritizálták a milliomos feleségek

Túl izmosnak és férfiasnak látják a Feleségek luxuskivitelben szereplői Rubint Rékát.
Túl izmosnak és férfiasnak látják a Feleségek luxuskivitelben szereplői Rubint Rékát.

Rubint Réka példakép. Nők ezrei követik tanácsait, és akarnak úgy kinézni mint ő. Facebook oldalán majdnem egymillióan igyekeznek ellesni a fitnesz királynő praktikáit.

Újdonsült milliomos barátnői azonban egyáltalán nem akarnak hasonlítani rá, sőt! Nem szemből, inkább a háta mögött beszélik ki egymást a VIASAT3 legújabb műsorának feleségei, akik egy pillanat alatt ismertté váltak olykor már bicskanyitogató stílusuk miatt. A műsor legismertebb húzóarca Rubint Réka úgy lett "áldozat", hogy nem is tudott róla, a képernyőn szembesülhetett vele, mint a nézők. Történt ugyanis, hogy a nyári forgatás alkalmával elhívta kedvenc háziasszonyainkat az aerobic táborába, amelyet egy vidéki hotelban tartott, hogy megmozgassa őket, és eltöltsenek egy pazar hétvégét. A lányok már az odaúton kibeszélték és lepontozták Réka sokak által irigyelt alakját.

Milliomos barátnői céltáblája lett a testét kigyúró Rubint Réka

– Nincs dereka, széles a válla, túl nőietlen, nem tetszik az alakja. Viszont a kitartását és az odaadását becsülöm! Egy nő túl férfias kockahassal – mondta Csősz Bogi.

Köllő Babett is hasonlóan vélekedett Rékáról, a Borsnak pedig kifejtette: ő ugyan testképzavarral küzd, de a férfiak szerint jó az alakja.

– Egy nőnek legyen kis cicije, feneke, legyen formás. Rékának nincs homokóra alakja. A kockákat a hasán sem irigylem tőle. A lábait viszont imádom! Azt elfogadnám. Jennifer Lopez alakja nekem a tökéletes. Egy nő legyen kicsit tónusos, de ne túl izmos. Több volt páromtól is megkaptam, hogy én túl formás vagyok – árulta el Babett lapunknak, aki egyáltalán nem bánja, hogy kifecsegte Rékát a forgatáson, mert vállalja a véleményét.

Köllő Babett: több páromtól is megkaptam, hogy túl formás vagyok © Viasat3

– Nem szeretem azt sem, ha egy nő túl vékony. Voltam olyan is. Balett táncosként végeztem, voltam vagy 17 éves, amikor a presszionálás miatt 39 kilóra fogytam. Most vagyok 54. Azóta van testképzavarom. Néztem magam a lányok mellett, és azt láttam, háromszor akkora vagyok mint ők, pedig nem – mondta Babett.

A Törökországban élő Csősz Bogi tudja, hogy az emberek még kevésbé fogják kedvelni őt, ha elmondja, tökéletes alakjához még csak sportra sincs szüksége.

– Azt vallom, egy nőnek legyen popsija, dereka. Nekem mindig is 90-60-90-es méreteim voltak. Semmim nincs plasztikázva. A sport az életemben a társas szórakozást jelenti. Latin táncokat szoktam táncolni, golfozom, néha lovagolok, teniszezem, jógázom, snowboardozom, búvárkodom. Rendszertelenül. Szerintem leginkább a genetikának köszönhetem a nagy könyvben megírt méreteimet. Jó, ha valaki sportol, amíg megtartja a dereka vékonyságát. Adriana Lima sem tetszik már, mert ő is túledzette magát, és egyenes lett a dereka. Sophia Loren a kedvencem, tetszik, ha egy nő nőies – árulta el a Borsnak Bogi, aki hozzátette, a férje a legnagyobb irigye, mivel nyaralásaik során Burak több kilót is fel szokott szedni.

Csősz Boglárka: egy nőnek legyen popsija, dereka © Viasat3

– Azért azt tegyük hozzá, hogy fontos az étkezés is. Húst keveset fogyasztok, a Mediterrán konyha a kedvencem és naponta ötször eszem annyit, hogy mindig maradjon egy kis hely a pocimban.

Kerestük természetesen Rubint Rékát is, mit szól ahhoz, hogy a feleségek lepontozták az alakját, de a sajtósa azt mondta, nem nyilatkozik a műsorral kapcsolatban.