Celeb

Rózsa György: Ne legyünk pipogya pasik!

Bors

Létrehozva: 2018.07.22.

Rózsa György igazi úriember. Hetvenegy évesen is imádják a nők, ami nem is csoda. A legendás, jelenleg facér tévés pontosan tudja, hogyan illik a hölgyekhez közeledni és mit kell tenni azért, hogy a szerelem lángja sokáig égjen. Évtizedek alatt szerzett tapasztalatait most velünk is megosztja.

Alap az őszinteség

A tartós kapcsolatra nincs recept, de a legfontosabb, hogy mindenki őszintén saját magát adja. Ha a másik az első pillanattól kezdve egy színjátékot játszik, akkor nem abba szeretünk bele, akivel hosszú távú kapcsolatot tervezünk, hanem abba, akinek az első nap mutatja magát. Ha én sokkal jobbnak, érdeklődőbbnek, olvasottabbnak, sportszeretőbbnek stb.,  adom el magam, mert az elvárásoknak szeretnék megfelelni, abból később komoly gondok lehetnek. Hódítás közben figyeljünk a partnerünkre. A mesterkedést tegyük félre, hazugsággal ne csábítsunk! Velem is történt hasonló. Az első feleségemmel állandón társaságba jártunk, ám kevés idôt töltöttünk kettesben. Nagyon helyesek, jókedvűek, önfeledtek voltunk, de hamar kiderült, az együttélésben hétköznapok is vannak, nemcsak vidám percek.

Hallgatni arany!

Mindig mutassunk érdeklődést a hölgy iránt! Ne csak magunkról akarjunk közölni mindent! Nekem ez sokszor bevált. A lányok szeretik, ha elmesélhetik a gondjaikat, bajaikat, örömeiket. Minden fiú jól jár, ha többet hallgat, mint beszél. Nekem is nehéz volt ezt betartanom, de utólag sokszor bebizonyosodott, hogy megérte!

Ne érkezzünk üres kézzel!

Sajnos a fiatalok jórészéből kiveszett az a  régimódi udvarlási szokás, hogy virágot, bonbont vigyenek a randevúra, vagy valami apróságot, meglepetést amire a hölgy nem számít.  Például felidézni azt, milyen ruha volt rajta az első találkozáskor, hol csókoltuk meg elôször.Így érzik, hogy mély benyomást tettek ránk, és lenyűgözve érzik magukat.

Vonzó a határozottság

A lányok nem szeretik a pipogya, lusta, határozatlan fiúkat, akik részt vesznek ugyan a különböző programokon, de nincs saját ötletük. Szervezzék meg ők a mozit, az esti színházat, menjenek lovagolni, kerékpározni, kirándulni… Az igazi férfi legyen ötletgazda és tartsa kézben a programszervezést!

Három felesége volt

Rózsa György háromszor nősült. Első feleségével, Zsuzsival nem tartott sokáig a frigy. Másodszorra a tévébemondó Szádvári Gab­riellát vette feleségül, ám ez a házasság is válással végződött. Az igazi Kanyó Éva tornásznő mellett találta meg, aki egy kislánnyal, Csillával ajándékozta meg. Boldogságuknak Éva korai halála vetett véget.

Családi bűvkör

Egyik fél se alkudjon meg! Gyakran előfordul, hogy az elején a felek olyan programokba is belemennek, amiből később kényszerű kötelesség lesz (például a kötelező családi ebédek). Ez feszültséget okozhat! Már az elején tisztázzák a családdal, hogy nagyon szeretik ugyan a rokonokat, de ők egymásba szerelmesek, ezért a legtöbb időt kettesben szeretnék tölteni.

Élni kell meglepetés erejével

Néha történjenek váratlan események!  Ne engedjék unatkozni a hölgyet! Szökjenek el egy romantikus hétvégére, menjenek hajókirándulásra, szörfözzenek, szálljanak lovas kocsira vagy főzőcskézzenek közösen.  A lényeg a változatosság és az, hogy a lány a fiúval fedezzen fel új dolgokat, hozzá kösse az új, szép élményeket. Az életet meg kell kóstolni!Ahogy a dal is mondja: “kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni.” Erre vonatkozóan elmesélek két történetet. Gimnazista koromban az első nagy szerelmemet az érettségije  napján rengeteg orgonával leptem meg. Egy barátommal leszedtük az összes elérhető orgonát Kaposváron, és hajnalban leszórtuk a kislány házának teraszára. Amikor reggel kilépett, bokáig járt az orgonában. A kislányom, Csilla édesanyja válogatott tornász volt. A fél életét tornatermekben töltötte, és Budapestet a megismerkedésünkig alig ismerte. Sok évvel később  is lelkesen beszélt arról, milyen nagy élmény volt neki, hogy velem fedezte fel  a Gellért-hegyet, a Margitszigetet, a Városligetet...

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133446_auto_resized.jpg
origo.hu

Robbanások Ukrajna-szerte, Oroszország óriási támadási hullámot indított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27107_resized.jpg?avcount=1713243616
origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17122197_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Üzentek az oroszok Zelenszkijnek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17131092_auto_resized.jpg
ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133093_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Az ukrán védelmi erők csapást mértek egy Krímben található orosz parancsnoki állásra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27100_resized.jpg?avcount=1713243616
origo.hu

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132712_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Vadmacska és hiúz pózolt a bükki kameracsapdák előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17122754_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17123850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Kisbabám” – Majka videóval jelentette be az örömhírt, záporoznak a gratulációk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132857_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ez a helyesírási teszt garantáltan megizzaszt: okosabb vagy, mint egy ötödikes?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hiába kiabáltam, hogy állítsák meg" – piroson tekert át a hároméves kecskeméti kislány

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/EZKv9B2w-QarG-nZtE7cLd-HYIbjVVOWqRpc7H_mlw4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJkNGJmNGQ1OTIwMzRmNDhiOTc5YmYxNzk0ZjhiMThk.jpg
Megsúgjuk

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LWOfjxZ7Fa8T6kcnjaRSdFenbQhwKmWFvky2b1z5kgM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk0OThlYzhiOWU4MzQ5YmI5ZmFhZTUwYTc2MjVkODM3.jpg
színház

Détár Enikő megrázó vallomást tett a tragikusan elhunyt Babicsek Bernáttal kapcsolatban