Celeb

Rogán Cecília: Feleség vagyok, nem celeb - interjú

Bors

Létrehozva: 2016.06.30.

<p>Közös vállalkozásba fogott Sarka Katával és a szépségverseny zsűrijébe is beszállt. Rogán Cecília belekerült így a bulvárkörforgásba. A Bors arról kérdezte a politikusfeleséget, miként egyezteti össze a családi életet új munkájával.</p>

Forrás: DFP

Miért döntött úgy, hogy vállalkozásba kezd?

A magyar családok többségében a nők dolgoznak a gyerekek felnevelése mellett. Ez így van nálunk is. Szerencsésnek mondhatom ma­gam, hogy olyasmivel foglalkozhatok, amiben örömömet lelem.

Fontos szempont volt, hogy Sarka Katával együtt alapítsa meg a céget? Ha igen, miért?

Katával régóta ismerjük egymást a gyerekeinken keresztül. Kapcsolatunk barátságon alapul. Megbízunk egymásban és remekül tudunk együttműködni, ezért fogtunk közös vállalkozásba.

Mit gondol a versenyre jelentkezett lányokról? Ön szerint milyen egy szép nő?

Számomra nem a megjelenés a lényeg, hanem az, hogy a külső szépség összhangban legyen a belsővel is. Egészséges életmódot élő, ki­egyen­sú­lyo­zott verseny­zőket keresünk, akik az országunkat képviselik majd, így az is fontos, hogy műveltek legyenek, jól beszéljenek angolul.

Olykor megjelenik rendezvényeken, celebeseményeken. Korábban elmondta, hogy nem tartja magát celebnek, de mit gondol, hogyan illeszkedik ebbe a világba? Miért dönt úgy, hogy néha részt vesz egy-egy eseményen?

Valóban nem tartom magam celebnek. Természetesen gyakran előfordul, hogy részt veszek egy-egy rendezvényen, akár a férjem oldalán, akár nél­küle, például női eseményeken.

Ma már nem csupán Rogán Antal feleségeként, hanem Rogán Cecíliaként is jelen van a köztudatban. Mit gondol, mivel sikerült kivívnia ezt a figyelmet?

Egyáltalán nem érzem, hogy önálló tényezőként kellene engem bárkinek is számon tartania. Továbbra is feleség, anya és dolgozó nő vagyok, ahogyan a legtöbb nőtársam az országban.

Randevú állásinterjú után

Végzős egyetemista volt Rogán Cecília, amikor megkeresték egy álláslehetőséggel. A fiatal lány Rogán Antal irodájába lépve nem gondolta volna, hogy titkárnő helyett a politikus felesége lesz. A képviselő az állásinterjú során hamar más irányba terelte a beszélgetést, így a második találkozás már randevúvá vált.

Cecília egyébként Balatonlellén született, nyolcéves korában kezdett el teniszezni, a balatonboglári csapatban pedig első osztályú teniszező is volt.

A férje mit szól ahhoz, hogy dolgozni kezdett a Katával közös új cég, a Nakama ügyvezetőjeként? Kikéri a véleményét céges ügyekben, kap tőle tanácsokat?

Szerintem minden férj örül annak, ha a felesége ki­egyensúlyozott a munkájában és a magánéletében. Abban pedig, hogy megbeszéljük a vállalkozással kapcsolatos dolgokat is, szintén nincs semmi különös, hiszen jó esetben minden család így működik.

Dánielre és Áronra mennyi ideje jut a munka mellett? A családanyaszerepből lejjebb kellett adnia vagy kevesebb feladatot tud otthon vállalni az új cég miatt?

Dániel már iskolás, Áron pedig óvodás, így a legtöbb édesanyához hasonlóan én is össze tudom hangolni a munkámat a családi teendőkkel. A fiúk szerencsére nem látják kárát a munkámnak.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után