Celeb

Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért

uv

Létrehozva: 2018.02.24.

Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.

Bár pár napja még egy szót sem akart szólni új kapcsolatáról, ma már elárasztja Berki közösségi oldalait a szerelem. Katona Renáta Mazsival két méterrel a föld felett lebegnek, és büszkén, boldogan tárják a nagyvilág elé legbensőségesebb érzelmeiket. Mi több, az egykori Fradi-vezér egy internetes blogon megdöbbentő kijelentést tett, azt találta mondani, hogy életében először, végre szerelmes. De azért mi már hallottunk ilyet Berki Krisztián szájából, és nem is kell az időben sokat ugornunk, hiszen Oszter Alexandra, Szabó Zsófi és Cserpes Laura sem volt olyan régen. Zsófival még közös tetoválást is varratott a tévés, mondván, a színésznő az igazi számára.

De míg mi csak megmosolyogjuk Berki kijelentését, addig Hódi Pamela mosolya már korántsem olyan őszinte. Mindezek után a csinos édesanya jogosan érezhetné, hogy volt párja ország-világ előtt megalázta.

– Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „sohasem” volt szerelmes… – szisszent fel a hír hallatán Pamela. – Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel erősíthetem az új kapcsolatát – mondta a Borsnak Pamela, aki réges-régen lezártnak tekinti kapcsolatát a tévéssel.

– Nyomós okokkal léptem ki ebből a kapcsolatból és hagytam el gyermekem édesapját. Az első három percben tényleg nagyon „szerelmes”, udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után bizony senkitől sem sajnálom. Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszú távon mellette maradni – tette hozzá Pamela, aki szerint Berki jobban tenné, ha inkább óvná, mintsem a médiában bizonygatná a szerelmét. A kapcsolatot, ami sokkal cifrább, mint gondolnánk.

Hiszen ahogy a Bors pénteki számában megírta, Berki Krisztián új kedvese férjes asszony. Nem is akármilyen feleség. Katona Renáta Mazsi másfél éve mondta ki a boldogító igent a párjának, T. Attilának, aki hat éve tejben-vajban füröszti a cukrászlányt. Igaz, Renáta már eltüntette az összes férjével készült közös fotót a  közösségi oldaláról. Pedig korábban ott is akadt olyan esküvői kép, amelyhez azt írta, mennyire szerelmes, és hogy élete legboldogabb és legtökéletesebb napja volt  2016. szeptember 16., amikor kimondta T. Attilának a Bazilikában az igent. Hiszen álmai férfiját találta meg benne.

–  Óriási volt a szerelem, ahogy a nagy nap is. Attila minden álmát megvalósította Ma­zsinak, kezdve a luxuslakástól, a luxusautón át, a luxusnyaralásokig. Nem beszélve a Balaton közepén, egy vitorláson töltött leánybúcsútól a hetedhét or­szágra szóló, több mint hatmillió forintos, Szent István-bazilikában megtartott esküvőig  – tudtuk meg a lány baráti köréből megismert névtelen informátorunktól, aki szerint Renáta férjét teljesen váratlanul érte az új szerelem, és Berki Krisztián.

Az elhagyott férj és a közös barátok azért is néznek értetlenül, mert a friss házasok néhány hete meg közös gyereket terveztek. A baba projekt azonban a házassággal együtt egy pillanat alatt foszlott szerteszét. A szépséges Mazsi közösségi oldalán azzal érvel a rájuk csodálkozóknak, hogy a mindent elsöprő szerelem az olyan, ami csupán jön, és nem lehet neki ellenállni. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27399_resized.jpg?avcount=1713984912
origo.hu

Rendkívüli: ezt lépi a kormány a háborús üzemanyagárak miatt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27400_resized.jpg?avcount=1713984912
origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159956_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158224_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27393_resized.jpg?avcount=1713984912
origo.hu

Több idős nő is felébredt a halottasházban - horrorfilmbe illő események játszódtak le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160161_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Valami készül? Károly burkoltan üzent a rákbeteg Katalinnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese