Rékasi védelmet kér Pikali exe ellen

Rékasi Károly nem tűri tovább, hogy párjának, Pikali Gerdának a volt férje a lányát, Esztert és őt a szájára vegye. Cs. Géza közösségi oldalán említi elsőszülöttjét, megpróbálja kigúnyoltatni a fiatal lányt.
Rékasi Károly nem tűri tovább, hogy párjának, Pikali Gerdának a volt férje a lányát, Esztert és őt a szájára vegye. Cs. Géza közösségi oldalán említi elsőszülöttjét, megpróbálja kigúnyoltatni a fiatal lányt.

Karácsonykor kiújult a konfliktus Pikali Gerda volt párja, Cs. Géza és Rékasi Károly között, méghozzá a gyerekek miatt. Olyannyira, hogy bele lett keverve Rékasi felnőtt lánya, Eszter is, aki tőlünk értesült arról, milyen méltatlan helyzetbe hozta őt az édesapja élettársának volt férje.

– Nem ismerem ezt az embert, a gyerekeit sem, de köszönöm az információt, majd lerendezem vele személyesen – mondta a Borsnak Rékasi Eszter.

Apja azonban nem hagyja, hogy egyedül védje meg magát.

– Olyan undorító, hogy ez az ember a lányomat is belekeverte, annyira méltatlan és gyomorforgató, hogy nem hallgatok tovább – kezdte a Borsnak Rékasi Károly, akinek Pikali Gerdával való kapcsolata óta folyamatosan védekezni kényszerül annak volt férjével szemben.

© Fotó: Végh István

S hogy mi történt legutóbb?

– Odatelefonál hozzánk egy férfi, aki később azt írja rólam, idegen vagyok, miközben bemutatkoztam neki. Ő ezt nem tette meg, csak követelte, hogy Marcellel és Barnabással akar beszélni… Annyit válaszoltam, hogy családi összejövetel lesz nálunk, a fiúk ebben segítenek… Épp asztalt terítettek, hajtogatták a szalvétákat, de Géza meg sem várta, hogy befejezzem a mondatot, rám csapta a telefont. Egyébként olyannyira nem vagyok idegen a számára, hogy amikor a kapcsolatunk elkezdődött Gerdával, ezt sérelmezve hívott fel, és azóta is kutatja a rólam szóló híreket, nem mellesleg, ennek az idegennek akarta a s…be dugni a mankót, legalábbis ezt mondta a gyerekei előtt – állítja a színész, majd tovább áradt belőle a keserűség.

© Fotó: DFP

– Mankót kellett használnom, mert a motorbalesetem miatt nem tudtam járni… Rosszul esett a megjegyzése, felháborító a hozzáállása, és képtelen vagyok rendezni vele a kapcsolatot. Az embereket folyamatosan félretájékoztatja. Mindenáron arra törekszik, hogy a Gerdával való együttlétünket pusztítsa, tönkretegye. Mielőtt bárki készpénznek venné azt, amit ő a világ felé kürtöl, tessék látni, hogy Gerda halálos pontosan betartja a kettejük közötti megegyezést, a gyermekelhelyezésre való tekintettel. Kínosan ügyel arra, hogy a srácok ugyanannyit legyenek a papájuknál, mint nála. Hiába írta, hogy nem adjuk oda a gyerekeit, a valóság az, hogy a fiai a szentestét nála töltötték, és az ominózus telefonja után öt órával újból nála voltak. Mi nem akarunk zűrt, szépen csendben akarunk élni. Azért nyilatkozom erről, hogy lássák az emberek: mert valaki nagy hangon rikoltozik, attól még egyáltalán nem biztos, hogy jót tesz és igaza van – mondta a színész.

Kíváncsiak voltunk Géza véleményére is, ám ezt lapzártánkig nem tudtuk meg.

(Kapcsolódó véleménycikkünket itt olvashatja)