Rákosira hajaz Gesztesi Károly? - fotó

Kissé elálló fülek, kerek koponya, haj nem sok rajta – ki lehet ez, Darth Vader, Gesztesi Károly vagy Rákosi Mátyás? A színész jót nevet a hasonlítgatáson, humora szerencsére a régi.
Kissé elálló fülek, kerek koponya, haj nem sok rajta – ki lehet ez, Darth Vader, Gesztesi Károly vagy Rákosi Mátyás? A színész jót nevet a hasonlítgatáson, humora szerencsére a régi.

Talán nem a leghízelgőbb összehasonlítás, de mégiscsak igaz, a saját maga állítása szerint tíz kilót fogyott Gesztesi Károly bizony kiköpött Rákosi Mátyás. A színészről a Best magazin készített friss fotókat új szerelmével, Mónival, aki 24 évvel fiatalabb Liptai Claudia volt férjénél. A képeken látszik, hogy a két-három hete, Izraelben megismerkedett színész és ékszerbolt-tulajdonos kedvese már most teljesen összeszokott párnak tűnik, Gesztesinek minden képen fülig ér a szája. Az is tisztán látszik, hogy haját rövidre nyíratta, fülei pedig kissé elállnak. Talán mindez elég ahhoz, hogy Gesztesi Rákosi elvtársra hasonlítson.

– Ez egy hülyeség. Szerintem sokkal jobban hasonlítok a Csillagok Háborúja sötét nagyurára, Darth Vaderre a maszkja nélkül. Bár nem is olyan rossz ez a hasonlóság! Remélem, Andy Vajnának eszébe jut egy filmet forgatni Rákosiról, mert akkor máris megvan a főszereplő – viccelődött a felvetés kapcsán Gesztesi, aki lapunknak elárulta, több okból is vágatta most ezt a rövidebb fazont.

– Elhívtak egy castingra, ahol jelezték, toljam le a hajam, ha lehetséges. Másrészt egyfajta edzőtáborban vagyok három hónapig. Minden reggel hattól futok három kört az Omszki-tó körül, aztán súlyzós edzés következik, majd úszás, szauna és masszázs délig. Naponta háromszor kell lezuhanyoznom, kényelmesebb, ha nem kell hajat szárítanom – magyarázta a színész, aki, mint mondja, hétvégente kirándul is. Kitartásának, állítja, meg is van az eredménye: már körülbelül tíz kilót leadott. A rendszeres testmozgás és az új szerelem pedig talán a gödörből is ki tudja rángatni.