Celeb

Rákgyanúval műtötték Batiz Andrást

kbv

Létrehozva: 2017.01.05.

Évek óta nem beszélt a nyilvánosság előtt, most az otthonát is megmutatta az egykori tévés, aki szép családban él, ám egy betegség két évvel ezelőtt majdnem tönkretette az idillt.

Ugyan a nyilvánosságtól tíz éve visszavonult és kommunikációs cégét igazgatja, de Csepel utcáin ma is felismerik az ex-tévés, volt kormányszóvivő Batiz Andrást. Rég nem vállalt szereplést, ám Papp Gergővel és a Borssal kivételt tett. Az RTLII-n futó Pimaszúr átcuccol című produkciónak a csepeli otthonát is megmutatta, ahol feleségével, a volt fókuszos riporterrel, Debre Krisztinával és két gyerekükkel, Ivánnal és Lédával élnek. Kriszta itt nőtt fel és itt dolgozik. Egy szegény gyerekeknek térítésmentesen elitoktatást adó óvodát vezet.

A különleges, patkóalakú, egyedi ház igazi családi fészek: a falakon régi emlékek lógnak, a közös vacsora előtt asztali áldás szól. A gyerekeknek mindennap mindkét szülejükkel van kettesben eltöltött ideje is, András viszi Lédát iskolába, este mesét olvas. A fektetés után pedig rengeteget, sokszor hajnalig beszélgetnek vagy éppen hangosan vitáznak Krisztinával – és külső szemlélő számára is jól látható: még mindig fülig szerelmesek egymásba. Pedig ha száz évvel ezelőtt éltek volna, valószínűleg nem is találkoznak. András nagyapja a Harvardon tanult, Krisztináé lókupec volt.

– Hasonló értékrendet vallunk, bárhonnan is jöttünk, annak pedig, hogy Kriszta cigány, a mi életünkben semmilyen jelentősége nincs. Számomra az furcsa hogy ez másoknak még mindig kérdés. Ugyanolyan jól megértem magam a családjával, mint ő az enyémmel, az anyósommal pedig pont olyan a kapcsolatom, mint az édesanyámmal – mesélte a Borsnak Batiz, aki szerint a töretlen szerelmet nemcsak úgy kapták, dolgoznak is érte.

– Figyelünk, koncentrálunk egymásra, egy jól működő kapcsolatban meg kell hallani, hogy a másiknak mire van igénye. Ha pedig probléma van, azt meg kell beszélni – érvelt az extévés, aki nem tagadja: olykor vannak három napig is elhúzódó hangos vitáik.

A kép azonban így is idilli, és András elismeri: néha elgondolkodik azon, meddig tarthat ez a boldogság. – Egy ember egy ideig azon dolgozik, hogy megtalálja az igazi társát, később már azon, hogy magát a legjobb társsá tegye – mondta András, akiből már érezhetően a pszichológus is szól.

Nemrég emelt szintű érettségit tett, hogy visszaülhessen az iskolapadba pszichológiát tanulni. – A Színművészeti Egyetemen szerzett diplomám nem volt elég, csak emelt szintű érettségivel vettek fel. Érdekes volt negyvenévesen a 18 évesekkel vizsgázni – mesélte Batiz, aki éppen akkortájt vetette bele magát a tanulásba, amikor komoly egészségügyi válsággal küzdött: egy rutinvizsgálat felfedett egy elváltozást, amiről csak műtét közben lehetett megmondani, hogy jó- vagy rosszindulatú, akár daganat is lehetett volna. Könnyen gondolhatnánk, ez sarkallta életmódváltásra, és ezért fordult a pszichológia felé is. András ugyanis leszokott a korábbi láncdohányzásról, egészségesebben étkezik és rendszeresen sportol.

– Kicsíptek belőlem egy darabot, de nem volt ez nagy betegség vagy kiváltó ok. Az igen, amikor a gyerekem rám nézett, és azt mondta: „apa, hagyd már abba a cigit!” – emlékezett Batiz.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27193_resized.jpg?avcount=1713466511
origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135226_auto_resized.jpg
vg.hu

Veszekedésbe fulladt Olaf Scholz kínai látogatása

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141348_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141219_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Magyar Péter bohócnak nevezte a FIDESZ kommunikációs igazgatóját + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27194_resized.jpg?avcount=1713466511
origo.hu

Brutálisan kiraboltak több luxusüzletet BudapestenBrutálisan kiraboltak több luxusüzletet Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135005_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713466511
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713466511
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók