Ráismer? Óriási izmokat növesztett Gáspár Laci

Gáspár Laci száztíz kilóról indult, és ma már tizennyolccal kevesebbet mutat alatta a mérleg. Az énekes teljes átalakuláson ment keresztül.
Gáspár Laci száztíz kilóról indult, és ma már tizennyolccal kevesebbet mutat alatta a mérleg. Az énekes teljes átalakuláson ment keresztül.

Nemcsak a régi ruhái állnak jobban rajta, a közérzete is sokkal jobb, amióta egészséges életmódra váltott. Gáspár Laci eleinte csupán hiúsági kérdést csinált a diétázásból, de amióta majdnem húsz kilót ledobott, teljesen megváltozott az élete.

– Sokkal fittebb vagyok, az állóképességem megnőtt, és ez nagyon jó – kezdte az énekes, aki a Sztárban sztár műsora miatt kezdett a fogyókúrába. A verseny és a táncoskoreográfiák közben zavarta nagyra nőtt pocakja, ami­vel évek óta küzd.

© © Facebook

– Először a Megasztár alatt fogytam, akkor huszonhárom kilót sikerült leadnom. Azóta sajnos visszahíztam, és a folyamatos jojóeffektus jelentkezett nálam is, ha lement hét, visszajött tizennégy – mesélte Laci, aki azóta azonban új erőre kapott, és a régi macis alkatából semmi sem maradt. – Most viszont újra nekiduráltam magam, heti öt napot edzek, kiiktattam a szénhidrátot és a cukrot az étrendemből. Szerencsére meg is lett az eredménye, körülbelül nyolc-tíz kiló izmot szedtem magamra, de nem akarok itt megállni. Egy kicsit félek, hogy besokallok és megunom. Hétvégén, amikor nem megyek ed­zeni, már alig várom, hogy eljussak a terembe – mesélte, majd hozzátette, száztíz kilóról indított.

– Amellett, hogy jelentős súlytól megszabadultam, büszke vagyok arra, hogy sok embernek erőt adok. Többen követik a példámat, például a zenekaromból, sőt nők, akikkel összefutok az utcán, azt mesélik, hogy engem látva ők is edzésre biztatják a férjüket. Sok pozitív visszajelzést kapok, de én csak a feleségemnek szeretnék tetszeni – tette hozzá mosolyogva.