Radics Gigi újra Amerikába költözik

Tovább építi amerikai álmait Radics Gigi. A fiatal énekesnő elhagyja Magyarországot, családjával kel útra, hogy három hónapot töltsön Los Angelesben.
Tovább építi amerikai álmait Radics Gigi. A fiatal énekesnő elhagyja Magyarországot, családjával kel útra, hogy három hónapot töltsön Los Angelesben.

Egy évvel ezelőtt Gigi még titokzatoskodott, amikor arról faggatták, hogy mennyi ideig lesznek távol, és mi az út célja, most azonban elárulta: a pihenés mellett dolgozni is fog kintléte alatt. A Megasztár felfedezettje azt sosem rejtette véka alá, nagy álma válna valóra, ha külföldön is sikereket érne el, sőt sokan jósoltak már neki amerikai karriert. Nem tévedtek, Gigi előtt egyre több ajtó nyílik meg a tengerentúlon is.

– Húzós időszak van mögöttünk, ezért a családommal úgy döntöttünk, hogy egy időre áttesszük a székhelyünket Amerikába. Los Angelesbe megyünk, ahogyan tavaly is. Nem szállodában foglaltunk szállást, lakást bérelünk, mert ez így kényelmesebb a családunk számára. A tervek szerint három hónapig leszünk kint – mondta el a Borsnak az énekesnő, aki szeretné angoltudását gyarapítani, és véleménye szerint helyben tanulni a leghatékonyabb.

– Pihenni fogunk, mondhatjuk azt is, hogy nyaralni megyünk. Az elsődleges cél a nyelvtanulás, beíratkoztunk egy másfél hónapos tanfolyamra. Nemrég megírtam életem első angol nyelvű dalát, aminek a demo felvételét én hangszereltem. Ezt kiviszem magammal, mert a tervek szerint Amerikában dolgozunk majd rajta – mesélte Gigi, aki elrepülése előtt, január 22-én ad búcsúkoncertet New Orleansban.