Celeb

Puskával várja az apa Patai Anna udvarlóit

Bors

Létrehozva: 2014.11.11.

Ugyan mindig van, aki tetszik Patai Annának, de egyelőre inkább ő foglalkoztatja a srácokat. A megasztáros énekesnő 15 évesen egyre csajosabb, ezt pedig észrevették a pasik is, amire apja már felkészült.

Patai Anna, a Mega­sztár felfedezettje édesanyjával járja a butikokat, és mindent megosztanak egymással, mint két jó barátnő, ugyanis Annát ostromolják a srácok. Nincs könnyű dolguk, az énekesnő apja, Zoltán ugyanis már igyekszik távol tartani őket. 

– Természetes, hogy a fiúk észreveszik: Anna egyre nőie­sebb. Hatalmas az érdeklődés iránta, és egyre több szerelmes levelet kap a rajongóitól az internetes oldalain. A fiúk rengeteg módon próbálnak a közelébe férkőzni, hál istennek normális, intelligens stílusban udvarolnak – árulta el a Borsnak az édesapa, Zoltán, aki elmondta azt is, büszke a lányára, mert teszi a dolgát, és egyáltalán nem a hétköznapi tinik életét éli.

– Anna sokkal érettebb a koránál. Szerencsénk van, mert nem él vissza a lehetőségeivel. Rendes gyerek, jól teljesít az iskolában, a színházban és a zenei életben egy­aránt 15 éves kora ellenére. Sokat hallunk arról, hogy a 14-16 éves lányokkal rengeteg probléma van, a tinikor nem egyszerű, de Annánál ezt nem tapasztaltuk. Szerintem nálunk nem lesznek ilyen problémák, mert ő céltudatosabb és érettebb, mint a korosztálya – mondta el Zoltán, aki szigorú apának tartja magát, mégis figyel arra, hogy lányának teret adjon.

– Mindig van, aki tetszik – kezdte mondandóját sejtelmesen Anna. – Mostanában a fiúk körülrajonganak, de nem bánom, és a lehetőségeimhez képest válaszolok a levelekre is – mondta el Patai Anna. 

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után