Punkbanda gyalázza Berki Krisztiánt

Berki Krisztiánt gyalázza a Központi Hatalom nevű punkzenekar Berky Krisztián című videoklipjében. A volt Fradi-vezért melegebb éghajlatra küldő banda szerint véletlen egybeesésről van szó.
Berki Krisztiánt gyalázza a Központi Hatalom nevű punkzenekar Berky Krisztián című videoklipjében. A volt Fradi-vezért melegebb éghajlatra küldő banda szerint véletlen egybeesésről van szó.

Ahogy a mondás tartja, Berki Krisztián is minden volt már ebben az életében, csak akasztott ember nem. De valószínű, hogy punkzenekar múzsája sem. Egészen eddig. A Központi Hatalom nevű bandát megihlette a Fradi volt vezérének látványos életvitele, így írtak egy Berky Krisztián című számot, aminek videoklipje pár hét alatt elérte a 40 ezres letöltést a YouTube-on. Bár a zenekar szerint a dal egy fiktív személyről szól, a vulgáris dalszövegből egyértelműen kiderül, hogy a herevasalt celebre kiáltanak kígyót-békát.

– Azt hittem, én találtam ki ezt a nevet… Érdekes, hogy pont ez a dalunk lett ennyire felkapott, mert már másoknak is nekimentünk – csodálkozott Marci, a Központi Hatalom frontembere, aki néhány műhelytitkot is megosztott velünk. – Az volt az eredeti koncepciónk a zenekar alapításánál, hogy csináljunk valami vicces, beteg dolgot, és legyen annyi számunk a repertoárban, hogy mindenki találjon közte olyan dalt, ami sérti őt. Igyekszünk minél sértőbbek lenni.

Bár Berki Krisztiánnak fogalma sincs, milyen punkzenekarnak volt a múzsája, és nem is kíváncsi rá, azt szereti, ha a róla szóló mémeken (az interneten hirtelen népszerűvé váló tartalmakon) mulatnak a népek.

– Nagyon örülök, hogy használnak, és biztosan jókat mosolyognak az ilyen műveken. Most mit csináljak vele, ha elküld egy számmal a f…ba, valószínű ennél többet úgysem tud tenni ellenem szegény – kommentálta a tőle megszokott flegma stílusban Berki.

Durva dalszöveg

Berky Krisztián, Berky Krisztián
A húslevesébe egy kis kanál cián
A közpénz megmarad, a műsor elmarad
Majd valaki elkaparja
ezt a f…t […]
Az édes életnek vége lett, de a Kékfényben még sztár lehet
Az arcképével dobják fel az uncsi horrorfilmeket
Adócsalást, közpénzlopást ejnye-bejnye megbánod
A hatos villamos szabja majd rád a rövidnadrágot