Pumped Gabo: Rossz példakép vagyok

Amint meglátnak egy kamerát, azonnal pózolnak, táncolnak. A Balaton Soundon Pumped Gabo utódai pár perces feltűnősködéstől remélnek hírnevet.
Amint meglátnak egy kamerát, azonnal pózolnak, táncolnak. A Balaton Soundon Pumped Gabo utódai pár perces feltűnősködéstől remélnek hírnevet.

Tavaly nyáron mindenki nevetett, amikor egy jóképű, szétgyúrt fiatalembert látott táncolni a Balaton Soundon. Olyan egyedi – mások szerint béna – mozgást mutatott be, hogy nem lehetett nem figyelni rá. Az alig egyperces kisfilmmel Pumped Gabo Európa legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának sztárja lett, ma már saját műsora van, és egy vendéglátó-ipari egységet is igazgat a Balaton partján a napi többórás gyúrás után. A nevét az egész ország ismeri, a lányok és a fiúk is könyörögnek neki, hogy közös fotón szerepelhessenek vele.

Ezzel a tánccal vált híressé Gabo. Azóta is profitál belőle

Gabo idén is tiszteletét tette a Soundon, ahol megjelenésével sokszor nagyobb tömeghisztériát váltott ki, mint egy-egy nagyszínpados világsztár. Nem csak ez lett azonban a hírnév következménye: Gabónak követői akadtak, méghozzá szép számban. A fesztiválozó izompacsirták jelentős része azonnal szerepelni kezd, ha meglát egy kamerát: a befutott előd mozdulatait utánozva igyekszik magára vonni a figyelmet, hátha őt is felfedezik.

Feltűnően sok Pumped Gabó-klón pózolt a Soundon © Zsolnai Péter

– Sokan jönnek oda hozzám, hogy látták a műsort, és elkezdtek edzeni – büszkélkedik Pumped Gabo. – Példaképnek rossz vagyok, de ha a fiatalok engem látva edzenek és egészségesen élnek, már azt mondom, megérte. Ezek a fiúk sikeresnek látnak engem? A sikerről nekem más fogalmaim vannak. Milliárdos akarok lenni, az a végső cél. Itthon a médiaszereplésből nem lehet ezt öszszehozni, csak Amerikában. De ezzel együtt is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon ezt elértem.

A kigyúrt test és a sajátos mozgás elég tizenöt percnyi hírnévhez? © Zsolnai Péter

Olvasóink szavaztak

Ön szerint szükségünk van Pumped Gabo klónokra?

Nem Gabóból egy is sok - 100%

Igen, mert szórakoztató - 0%

© Zsolnai Péter