Pumped Gabo: Bosszúból pasizik az exem

VV Lóri nemrég szakított VV Diával, majd rögtön össze is jött Pumped Gabo exével, Sebestyén Ágival – eddig világos, ugye?

Pumped Gabo: Nem tudom, megfelel-e majd Áginak mindaz, amit Lóri nyújtani tud

Lóri és Ági közös fényképpel tudatták a világgal, egy párt alkotnak. Senki nem is találhat ezen fogást, hiszen Pumped Gabo és a volt fitneszes jó ideje nincsenek együtt, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat van közöttük. Az RTL Spike izomembere mindenesetre örömmel osztotta meg véleményét a bimbódzó románcról és aggá­lyainak is hangot adott.

Miért lett vége?

Gabót és Ágit a szakítás után is hónapokig együtt tartotta a szex, és a mai napig tart közöttük a fent írt különös kapcsolat. Áginak azonban elege lett Gabo hazudozásaiból, otromba stílusából és félrelépéseiből. Most a Gabóhóz hasonlóan fiatal Lóri oldalán próbálhat meg „eljutni” egy lehetséges esküvőig.

– Amikor megláttam a képet, picit meglepődtem, mert nemrég mintha egy másik palija lett volna még Áginak. Már nem tudom követni, úgy cserélgeti őket – mondta a Borsnak Gabo, akit telefonon értünk el. – A múltkor még egy idősebb, porschés csávó volt, komoly terveik voltak egymással. Ági nemrég meg is csináltatta megint a mellét, meg a száját – biztosan a fickó segítségével. A ropogós testű életművész azt mondja, az előzőhöz képest Lóri sokkal jobb választás. Bár fél tőle, nem feltétlenül Ági érzései miatt alakult ki ez az új románc

Ági jó ideje szakított már Gabóval © Czerkl Gábor

– Úgy érzem, ebben azért bosszúállás is van. Ági egy kábé egy hónapja meglévô lány miatt haragszik rám – mondta Gabo, majd Lóriról sem feledkezett meg. – Egyszer mintha már találkoztunk volna futólag, normális srácnak tűnik. Nem tudom, megfelel-e majd Áginak mindaz, amit nyújtani tud. Rosszat mindenesetre nem mondanék róluk – tette hozzá.

Próbáltuk elérni Ágit, hogy reagáljon Gabo szavaira, ám egyelőre nem tudtunk beszélni vele.

VV Lóri lett Gabo exének új párja. Meddig tart ki a kapcsolatuk? © Végh István