Prostiként hirdetik a neten ÉNB Evelint

Négyszázezer forint egy napra – ezt az árat jelölik meg abban a hirdetésben, amelyhez az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Evelin fotóját mellékelték.

Négyszázezer forint egy napra – ezt az árat jelölik meg abban a hirdetésben, amelyhez az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Evelin fotóját mellékelték.

Megdöbbentő hirdetés bukkant fel az interneten, amelyet Anika nevű olvasónk hozott a Bors tudomására: az Éjjel-Nappal Budapest egyik legszexibb szereplőjét, Evelint prostiként hirdetik egy külföldi oldalon. A magasságán és egyéb személyes adatain kívül pedig azt is közlik, új lánynak számít a szakmában. Az Anjou néven hirdetett lányról azt írják, kilencszáz euróról, azaz körülbelül negyedmillió forintról indul az ára egy órára, egy teljes napra viszont négyszázezerért bárhová el is utazik, ha kérjük. 26 éves, a csillagjegye Rák, szereti a koktélokat, a kínai konyhát, az orchideákat és a sportot.

Evelin fotójával találkozik, aki a cseppet sem olcsó escortok közt válogat. Az ÉNB sztárjának képével visszaéltek

Természetesen biztosak voltunk benne, hogy valaki visszaélt a lány képével. Evelin hirdetéséhez ugyanis abból a fotósorozatból választottak képet, amelyet ma is bárki megnézhet az interneten. A RTL Klub sajtóosztályán keresztül így először arról kérdeztük a lányt, mi a csillagjegye, kedvenc itala, étele, virága, és mit csinál a szabadidejében. Néhány perc múlva érkeztek is Evelin válaszai, amelyek alapján bebizonyosodott – nem lehet ő a hirdetés mögött.

Evelin a Borstól értesült a honlapról, jogi lépéseket tervez

Csípős

Khmmm… állítólag Evelinről a világhálón akadnak kevésbé szemérmes fotók is. Nem is érthető, miért nem azokat mellékelték a hirdetéshez… Tóth Béla Endre

– A csillagjegyem Ikrek, kedvenc italom a szatmári almalé, kedvenc ételem a grillételek, kedvenc virágaim a hortenzia és a sziklavirágok. Szabadidőmet pe­dig úgy töltöm, ahogy mindenki: ház­tartást vezetek, emellett élvezem az éle­tet – olvashattuk vidám sorait.

Csak ezt követően tájékoztattuk arról, miért is voltunk kíváncsiak minderre. Újabb kérdéseink kapcsán azonban már csak rövid, de mindenképpen határozott válasz érkezett a csatorna sajtóosztá­lyától.

– Jogászokkal egyeztetünk a lehetséges jogi lépésekről – közölte Világi Péter, az Éjjel-Nappal Budapest sajtófőnöke.