Politikai húzás Tvrtko kirúgása? – Vujity újra jelentkezett

Egyszer már távoznia kellett a csatornától, akkor is politikai okokról sugdostak.
Egyszer már távoznia kellett a csatornától, akkor is politikai okokról sugdostak.

„Politika” – a kifejezést Vujity Tvrtko említette meg legfrissebb bejegyzésében, és egyértelműnek tűnik, az elbocsátása körüli mizériához próbál mankót nyújtani nekünk, olvasóknak. Hogy értsük a történetét, fussuk előbb át az elmúlt két évet, amely során kétszer kellett mennie a Napló alapítótagjának a kereskedelmi TV-től.

2014. december 2-án robbant a hír: a TV2 Napló című műsorának megszűnésével egy időben távozik a csatornától Vujity Tvrtko. A száműzetés oka tévés berkekben sosem volt titok, a sapkás riporter és a csatorna Fideszhez közeli program- és hírigazgatója, György Bence nem ápolt egymással jó kapcsolatot.

Két és fél hónappal később György Bence is felállt, és a faktor.hu oldal elindításán kezdett el dolgozni. A hírműsorokért Azurák Csaba felelt onnantól kezdve, Tvrtko előtt így újra kinyílhatott a csatorna kapuja. Miután Andy Vajna megvásárolta a csatornát, a folyosón azonnal szárnyra keltek a hírek: Tvrtko megint nem lesz biztonságban.

Elképzelhető, hogy ő maga sem érezte így jól magát, így az elmúlt hetek történései részben egy hosszas őrlődés következményei. Előbb Andy Vajnát hívta ki csekkfizetős játékra, majd a „teljesítmény nélküli” celebek csapatába helyezte Berki Krisztiánt. Mindezt élő adásban.

Az eredmény borítékolható volt: Tvrtkonak mennie kellett.

És valami azt súgja, hogy egyre nyugodtabban alszik és ébred. De íme, a legfrissebb bejegyzése.

Hétköznapi Hősök, igazi PÉLDAKÉPEK és néhány elvehetetlen, olykor szép, olykor izgalmas, olykor megrázó, felemelő emlé...

Posted by Vujity Tvrtko official on Saturday, February 27, 2016