Celeb

Pletykák, rúzsfolt, üzenet buktatja le a csalfákat

Bors

Létrehozva: 2017.01.14.

Megcsalás, lebukás, szakítás – általában ez a folyamata és a végkifejlete egy szeretői viszonynak. Noha mindenhez két ember kell, a közvélemény szerint a férfiak azok, akik leginkább félrekacsintgatnak, és rendre lebuknak.

Óriási visszhangot keltett a hét folyamán, hogy kiderült: az 59 éves Lajsz Andrást érzelmi szálak fűzik az egyik 22 éves beosztottjához. A sztármixer vélt botlását felesége, Zsuzsa tárta a nyilvánosság elé, miután a közös éttermük közösségi oldalára feltöltötte férje és a lány privát üzenetváltásait, amiket megtalált. Ezekből kiderül: a mixer gyakorta megfordul beosztottja lakásában, és kiolvasható még a „szeretlek”, a „Macika” és  a „ne hagyj el” is. Lajsz cáfolta, hogy intim kapcsolatban lennének. 

A férfiak lebukása bizony nem ritka.

– A félrekacsintás oka mindig ugyanaz: hiányzik otthon valami – magyarázta Kónya Éva pszichológus. – Ez akkor is így van, ha tagadják, és nem veszik észre. Szinte mindig szakítás a vége egy kapcsolatnak, ha belép a harmadik fél. Vagy azért, mert lebuknak vagy azért, mert a félrelépő dönt és szakít. 

S hogy miért hallunk többször a férfiak lebukásáról, mint a nőkéről? A szakértő szerint a hölgyek ugyanúgy belemennek szeretői viszonyba, csak ügyesebben csinálják. – A hölgyek sem szentek, de igaz rájuk az általánosítás, hogy egyszerre több mindenre tudnak figyelni. A férfiak felületesek, a szeretői viszonyban nem gondolnak olyan rizikófaktorokra, amikre a nők igen. Csupán ennyi az oka annak, hogy az erősebbik nem gyakrabban lebukik – tette hozzá a szakértő. 

Tévéműsor alatt jöttek össze

Óriási botrányt kavart, amikor kiderült, hogy Stohl András összeszűrte a levet a Survivor műsora alatt az egyik játékossal, Tündével úgy, hogy felesége és két gyermeke várta haza. Könnyen lebuktak, Stohl mintha a látszatra sem adott volna. A színész maga döntött úgy, hogy a vörös démont választja a családja helyett. Kapcsolatuk egy évig tartott csupán.

Csajozott

Tiger Woods a világ első számú golfozója és a legjobban kereső sportolója volt 2009-ig. Élete maga volt a tökély a svéd modell, Elin Nordegren oldalán, gyerekeik születtek, mígnem egy novemberi estével minden megváltozott. Házuk közelében ittasan összetörte a kocsijukat. Valószínűleg akkor derült ki valahogy a neje számára, hogy a golfozó rettenetesen csajozik, mert néhány nappal később a bulvárlapok már több mint tíz partnere kilétét fedték fel, és ez a szám csak nőtt, jó néhány pornósztárral kiegészülve. 

– Hazugságban éltem, megváltozom – mondta, mielőtt egy szexelvonókára vonult, de ez sem segített: elváltak. 2013-ban Woods aztán összejött a síelő Lindsey Vonn-nal, de ő is kevés volt a nagy természetű sportolónak. Persze, ez is kiderült…

Jude Law a bébicsôsszel hetyegett

Az újságokban olvasta vi­szont afférját Jude Law. A szí­nészről bébiszittere tálalt ki, így derült ki a viszonyuk. Sienna Miller dobta őt, a sármőr pedig úgy döntött, nem kertel, vállalja tetteit: közleményben kért bocsánatot, amiért szexuális viszonyt folytatott a dadával. Nem lett békülés…

Gyakornokkal lépett félre Robi

2010-ben egy neve elhallgatását kérő kolléga adta ki Kárász Róbert titkát, hogy összejött egy huszonéves gyakornoklánnyal, s ezt sokan észrevehették. Kárász bevallotta tettét, tanácstalanságát nem rejtette véka alá. Azóta is ezzel a kolléganővel, Rózával van együtt. 

Színre lépett Berki exe

Pamelával éppen külön volt Berki, amikor az Éden Hotel egyik stábtagja, Zsuzska címlapon tálalt ki arról, hogy a valóság­show forgatásán összejöttek Krisztiánnal, közel fél éve voltak együtt, amikor meglátta az interneten Berki posztját, amelyben bevallotta, hogy Cserpes Laurával jár 1,5 hónapja. Zsuzska azért pakolt ki, mert aznap reggel még nála ébredt a celeb, és szó nem volt közöttük szakításról. 

Mire szoktak figyelni a félrelépők?

- Nem használnak parfümöt, mert megérzik

- A nők csókálló rúzst használnak

- Telefonjukból törölnek mindent, és zárolják azt

- A légyottokat olyan időpontokra szervezik, ami nem feltűnő otthon

- A félrelépő különösen figyelmes lesz a társával

A kivétel: akiknek sikerült a békülés

Schobert Norbert példamutató házasságban él Rubint Rékával, a megcsalás mégis előfordult náluk is, amikor kiderült a szívbetegsége. Azt nem tudni, hogyan derült fény a félrelépésre, de szívesen nyilatkoztak arról, hogy ők meg tudták beszélni az egészet, és tovább tudtak lépni.

– Elkezdtem esténként inni, abbahagytam a sportot, rám tört 38 évesen a kapuzárási pánik – mondta akkor Norbi. – Azt hittem az az élet értelme, hogy veszek egy új autót és visszareagálok az engem betámadó lányoknak. Réka fantasztikus asszony volt, fölállt, összecsomagolt, és azt mondta, csináld nyugodtan, szólj, ha vége, elmegyek, élvezd ki, és utána visszajövök. Ekkor törtem össze, féregnek éreztem magam – mondta az eset után Norbi a TV2 kamerája előtt.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083755_auto_resized.png
origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711717514
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092242_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091212_auto_resized.jpg
vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711717514
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083183_auto_resized.jpg
travelo.hu

Egy magyar pilóta 12 ezer méter magasból lőtt csodás éjszakai felvételeket a Balatonról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080117_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711717514
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról