Playboy múzsa lehet Kiss Ramóna

A Playboy évente megválasztja a hazai sztárvilág legszexibb nőjét, a férfiak múzsáját. Idén a jelöltek között van Kiss Ramóna is.
A Playboy évente megválasztja a hazai sztárvilág legszexibb nőjét, a férfiak múzsáját. Idén a jelöltek között van Kiss Ramóna is.

Meglepődve, mégis boldogan fogadta a Playboy Men of The Year „Múzsa” kategóriájának idei jelölését a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna.

– Örültem neki, hiszen ez egy megtisztelő jelölés – mesélte Rami. – Csak elképzelni tudom, hogy milyen egy igazi múzsa. Úgy gondolom, bizonyos emberek vá­lasztanak maguknak egy idolt, aki lehet férfi, lehet nő, de igazából lehet bármi, ami megihleti, inspirálja, megmozgatja őket. Remélem, hogy ilyen formában már én is gyakoroltam hatást másokra, és így akár múzsa is lehetek. Meglátjuk majd, hogyan alakul a szavazás. De az biztos, hogy már a jelöltek között lenni is nagyon megtisztelő, hiszen a hölgyek névsora önmagáért beszél – mondta boldogan a színésznő.

Most volt például a hajszínváltás is, mert hiányzott egy kis őrület az életemből © Cser Dániel

– Az viszont jó kérdés, hogy vajon mitől lehetek én múzsa. Talán az is benne van, hogy 15 éve csöppentem bele a Barátok köztbe, ezalatt az idő alatt értem fiatal tiniből nővé. A másik oka talán az, hogy törekszem a megújulásra. Valamint, hogy a sorozatbeli és a színházi karaktereken túl Kiss Ramónát is megismerjék az emberek. Láthatják, hogy lelkesedéssel és vidámsággal állok neki a feladatoknak. Mindig is bolondos lánynak tartottam ma­gam, és szerintem az is maradok, még hetvenévesen is. A hajszínemet is azért változtattam meg, mert hiányzott egy kis őrület az életemből. Igyekszem mindig valami egészen újat csinálni, mutatni, és persze fejlődni – tette hozzá Rami, aki életében először lehet valaki múzsája.

– Nem tudom, hogy voltam-e valaha bárkinek is a múzsája. Bízom benne. Az pedig, hogy lehetek-e, majd a szavazás végére kiderül!

Az előző évek nyertesei:

2016: Kulcsár Edina 2015: Dobó Kata Az idei jelöltek: Kiss Ramóna Gryllus Dorka Kovács Patrícia Myra Monoka Ónodi Eszter