Pitték lakást vettek a pesti Csikágóban

Angelina Jolie és Brad Pitt kiszemelt magának egy lakást hazánkban. A sztárpár a forgatás során szeretett bele a pesti Csikágó kellős közepén álló házba.
Angelina Jolie és Brad Pitt kiszemelt magának egy lakást hazánkban. A sztárpár a forgatás során szeretett bele a pesti Csikágó kellős közepén álló házba.
Angelina Jolie és Brad Pitt mindenütt szereti otthon érezni magát, éppen ezért szinte minden országban vettek már házat, ahol csak megfordultak. Amerikában több ingatlanjuk is van, de Franciaországban és Olaszországban is vásároltak birtokot, nem csoda hát, hogy úgy gondolták, Magyarországon szintén jól jöhet egy lakás. A sztárpár az egyik forgatási helyszínbe, a VII. kerületi Rózsák terébe szeretett bele és nem haboztak a vásárlással.

– A templomra néző saroklakásról van szó, pontosabban két lakásról, egymás felett, frissen felújított ingatlanok és egybe fogják nyitni őket. Így egy nagy, kétszáz négyzetméteres lakás lesz belőle – tudtuk meg attól az ingatlanügynöktől, aki segített az adásvételben is.

Brad Pitték állítólag csaknem ötvenmillió forintot adtak az egykori polgári lakásokért, ám ez számukra csupán aprópénz, hiszen olaszországi házukat negyvenmillió dollárért vásárolták.

A szóban forgó ház egyik lakója lapunknak elmondta: valóban látták ott Angelinát és Bradet, de először nem hitték, hogy vásárolni akarnának, hiszen egy társasházról van szó, nem pedig különálló ingatlanról.

– Az elhelyezkedés miatt tetszett nekik, nem biztos, hogy sok időt töltenek majd ott, de attól még nagyon megszerették – folytatta a szakember.

Az ingatlanos elárulta azt is, hogy a néhány hónapig hazánkban forgató Jolie és párja egy budai villát szintén kinézett már és szerinte annak megvásárlása is csak idő kérdése.
GYGA