Celeb

Pintér Tibor leleplezi a tinikre bukó celebeket

H. G.

Létrehozva: 2017.08.20.

Sok híresség házasemberként tart nála évtizedekkel fiatalabb szeretőt – állítja Pintér Tibor, aki szintén előszeretettel keresi hamvas szépségek társaságát, csakhogy ő szabad férfiként teszi.

Forrás: Végh István

Nem tudni, dicsekszik vagy panaszkodik, de tény, hogy sok támadás éri az utóbbi időben Pintér Tibort, amiért sokszor látják együtt húsz év alatti lányokkal. A Nemzeti Lovas Színház létrehozóját azonban nem kell félteni – legjobb védekezés a támadás – ráhúzza a vízes lepedőt celebtársaira.

– Bátran kijelentem, hogy több hírességet is ismerek, aki házasságban teszi ugyanezt, amit én szabad emberként. Nekik üzenem, hogy az én verzióm szerintem tisztességesebb – magyarázta Pintér Tibor a Borsnak, hozzátéve: nincs azzal semmi baj, ha egy középkorú férfi nála két évtizeddel ifjabb lányt szeret. – A középkorban bevett szokás volt, de az arab országokban ma is az, hogy egy férfinak húsz évvel fiatalabb párja, felesége van.  Amúgy nem én hajtok tinikre, hanem ők kezdenek ki velem. Nem mintha ezzel problémám lenne, sajnos a legtöbbször nincs időm rájuk. Amúgy számomra praktikus választásnak tűnnek, mert ők még nem akarnak megállapodni, és mivel nekem már két családom is van, szívesebben randizom olyanokkal, akik nem akarnak megajándékozni egy harmadikkal is. 

A kisportolt színész csak apukaként ellenzi a nagy korkülönbséget a párkapcsola­tokban.

– Biztos, hogy nem örülnék, ha a lányom, Janka egy negyven­éves pasival járna. Talán csak az enyhítene az atyai szigoromon, ha kiderülne, komoly érzelmek fűzik össze őket – teszi hozzá.  

Több kritizálója „életközepi válsággal” magyarázza, hogy Pintér fiatal lányok társaságát keresi. Szerinte ezt az érvelést a rosszindulat szülte:  azok hangoztatják, akik alkatát, izomzatát irigylik.

– Az irigyeimnek üzenem, nem vagyok válságban, sosem éreztem magam ilyen jól. Még akkor is így van, ha a borostám őszülni kezdett, vagy van egy pár ráncom. Clint Eastwood, Robert Redford és még sorolhatnám a hollywoodi sztárokat, akik a negyvenes éveik közepén, végén néztek ki a legjobban.

Tibor egyébként sokat tesz azért, hogy izmai acélosak maradjanak, heti háromszor edz, lovagol, esténként pedig fut.

A lovas színház „tábornokát” már csak azért sem érdemes irigyelni, mert mostanában nem túl szerencsés a szerelemben. A nyár a nagy szerelmek évszaka, Pintér Tibor számára azonban a szakításoké. Néhány hónapja még azt mondta, megtalálta élete szerelmét. De az a kapcsolata is csak pár hónapig tartott. Azóta már túl van egy másik szakításon is. Legutóbb egy lányával hasonló korú barátnővel látták, de úgy tudni, már ez a kapcsolat is a múlté. A legtovább első feleségével, Janza Katával és második feleségével, Nyíri Beával élt együtt. Utóbbitól – 14 év házasság után – tavaly vált el, a szakítás, amelyet egy évig titkolt, na­gyon megviselte, erősen lefogyott. Tibor elárulta, milyen típusú nőknek nem tud ellenállni.

– A külsőt tekintve a kreol bő­rű, sötétebb hajú hölgyek tetszenek. Például el tudnám képzelni magam egy 25 éves, mesés alakú núbiai hercegnő mellett – tette hozzá nevetve a színész.

Sikeres

Pintér Tibornak nagy álma vált valóra, amikor a Nemzeti Lovas Színház Budapestre költözött. A Kincsem Parkban modern technikával felszerelt, hatalmas sátorban várják a nagyérdeműt. A színész-producer olyannyira szívén viseli a színház sorsát, hogy berendezett ott magának egy kis legénylakást. Idén egy másik nagy álma is teljesült, egy külföldi producer meghívta a társulatát Dubajba, hivatalosak Dél-Franciaországba, Erdélybe és várják az amerikai magyarok Floridába.

– Itt Budapesten, a Kincsem Parkban alapítottuk meg a Nemzeti Lovas Színházat. A célunk az volt, hogy felébresszük a fiatalok érdeklődését a világ és nemzetünk hős múltja iránt, hogy ne csak a Pókembert és Batmant imádják. A Gladiátorral, Zorróval legendákat, hősöket keltünk életre olyan módon, hogy ehhez a fiataloknak végre ne kelljen bekapcsolniuk a számítógépet-jegyezte meg.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156141_auto_resized.jpg
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713912908
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156650_auto_resized.jpg
vg.hu

Magyarországi bankot „zsákolt” a BYD

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156962_auto_resized.jpg
life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155700_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megállította a rendőr gyorshajtás miatt, de arra senki nem számított, hogy sürgős beavatkozásra lesz szükség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713912908
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146288_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713912908
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713912908
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja