Celeb

Pintér Tibor: 9 titkos szeretőt tartottam

D. A.

Létrehozva: 2017.02.06.

Ilyen őszintén régen beszélt már színész a magánéletéről. Pintér Tibor nem titkolja, többször volt már szerető, és szeretőt is tartott.

A szerelem másfél, legfeljebb három év alatt eltűnik – vallja Pintér Tibor. Talán különösnek tűnik, hogy a színész több félresiklott kapcsolat és házasság után is vágyik arra, hogy ugyanaz a nő várja őt otthon minden-nap…

Pintér a FEM3-on futó Micsoda Nők! című műsorban beszélt minderről, s azt is bevallotta, életében három hölgy iránt érzett igazán szerelmet. Közülük kettőt el is vett feleségül, a harmadik viszont tabutémának számít, mert szakmán belüli románc volt.

– Egyszer volt rá példa, hogy beleszerettem egy növendékembe, és rosszul jöttünk ki belőle. Nem teljesen szeretői viszony volt, mert a második feleségemmel már az utolsó hónapokat éltük, és részben tudott róla. Egyébként nem jellemző rám, hogy házi nyúlra lőnék – árulta el a Borsnak Pintér Tibor.

A Nemzeti Lovas Színház vezetője őszintén vallott titkos viszonyairól. A Bors megkereste, beszéljen bővebben e témáról, és ő azt mondta, ugyan nagy nőcsábász hírében áll, de valójában nem sok kalandja volt.

– Életemben talán 2–3 alkalommal voltam szerető, nekem pedig 5–6 szeretőm lehetett – fejtette ki a Borsnak Pintér Tibor. – Volt olyan hölgy, aki nyolc évig volt velem periodikusan, de párkapcsolat nem lett belőle. Nem vagyok egy Don Juan. Szerettem a kapcsolataimat, mert mindegyik adott valami pluszt az életembe. A szerető gyönyörű szó, mert direkt nem szerelemnek hívjuk, nem is szexpartnernek, valahol a kettő között van. Valamit pótoltam a viszonyokkal. Egy hosszú kapcsolatban a nőknek annyi szerepet kell a hátukon vinniük… Az ágyban legyenek örömlányok, a konyhában tündérek, édesanyák, feleségek, legjobb barátok... Nő legyen a talpán, aki ezt évekig tudja biztosítani. A férfiak sem tudnak folyamatosan romantikus lovagot játszani, tehát előbb-utóbb valami hiányozni fog – magyarázta a Borsnak Pintér, akinek nemrég ért véget rövid, ám annál szenvedélyesebb kapcsolata Ács Beával.

A színész modern felfogásúnak tartja magát, úgy véli, manapság egyre elfogadottabb a nyitott házasság, erre azonban nem lenne képes. Gyakran azon kapja magát, hogy a színpadon eljátszott szerepei valóra válnak, vagy fordítva.

– A Trója musicalben például Achilleust játszom, akiben benne van a harci vágy, nők tömkelege a szeretője, egyikbe sem szerelmes, de aztán egyszer csak megérinti őt Briseis, aki miatt nekifut a halálnak. Remélem, egyszer még érezni fogok valami nagy szenvedélyt egy nő iránt – mondta Pintér.   

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162601_auto_resized.jpg
origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714094413
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163476_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Sírva közöltem vele a hírt" – meg vannak számlálva a 14 éves Melissza napjai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163656_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714094413
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő