Pikáns: Gryllus Dorka bőrszerkóban támad Stohl Andrásra

Egymást érik a pikánsnál pikánsabb és szexuálisan túlfűtött jelenettöredékek a Válótársak második évadának előzetesében.

Egymást érik a pikánsnál pikánsabb és szexuálisan túlfűtött jelenettöredékek a Válótársak második évadának előzetesében.

Az RTL Klub sorozatának már az első évadában is akadt egy-két sikamlós jelenet, de amit a második széria ígér, az minden képzeletet felülmúl.

A válófélben lévő Dávid és Tamara például, akiket Scherer Péter és Balsai Móni alakít, egy kanapén esik egymásnak: a színésznő lába az égnek mered, miközben csupasz fenekű kollégája teljesítményét élvezi. Scherer egyébként az első évadban vetkőzött először kamera előtt színészi pályafutása során, ahhoz képest igazán élethűre sikeredett ez a második jelenet.

Lengyel Tamás Dobó Katával fekszik össze (bal oldali kép), Balsai Mónika és Scherer Péter figurái pedig a kanapén esnek egymásnak

Díjazták a színésznőt

Díjat vehetett át múlt pénteken a Los Angeles-i magyar filmfesztiválon Gryllus Dorka és Fenyő Iván. A filmalap által támogatott fesztiválon megjelent többek között Dobó Kata és Koltai Róbert is. Az esemény az immár tízéves Szabadság, Szerelem című film vetítésével kezdődött. A fesztivál zsűrije pedig már a nyitány előtt döntött: Gryllus kapta a legjobb színésznőnek járó díjat.

De nem csak nekik köszönhetően lesznek majd izgalmas pillanatok, a sorozat legtöbb jó csaját elcsábító Stohl András ezúttal a dominaszerkós Gryllus Dorkával kerül intim kapcsolatba. Dobó Katát Lengyel Tomi viszi ágyba, és a 17 éves Tóth Andinak is jut pikáns jelenet: melltartóra vetkőzve hentereg egy hatalmas ágyon.

Stohl András figurája a sorozatban a legjobb nőket kapja meg

– A meztelen jeleneteknek semmi más célja nincs, mint hogy realisztikusak maradjunk. Ez a sorozat párkapcsolatokról, azok válságáról szól, egy egészséges párkapcsolatnak, pláne a megcsalásnak pedig része a szex. Profi színészekkel dolgoztunk, az életükhöz, a hivatásukhoz, a munkájukhoz tartozik a meztelenség. András kifejezetten fesztelenül mozog ruhátlanul is a kamera előtt – magyarázta a Borsnak korábban Kovács Dániel Richárd rendező, aki elárulta: szexjelenetet forgatni számára az egyik legnehezebb filmes munka. – Negyvenen sürgölődnek a szereplők körül, és rendezőként figyelni kell arra is, hogy mindenki, az összes szereplő színész komfortosan érezze magát – folytatta a rendező.

Gryllus Dorka nem először forgat ágyjelenetet, szexi bőrcuccban is ellenállhatatlan