Peter Srámek újra Karel Gott bőrébe bújt

Bár vége a Sztárban sztárnak, újra kedvence bőrébe bújhatott Peter Srámek, akit egy cseh sör bevezetésének alkalmából hívtak meg egy rendezvény­re – Karel Gott-imitátorként.
Bár vége a Sztárban sztárnak, újra kedvence bőrébe bújhatott Peter Srámek, akit egy cseh sör bevezetésének alkalmából hívtak meg egy rendezvény­re – Karel Gott-imitátorként.

Újra felcsendült a Lady Carneval a szlovák tehetség előadásában, és sokak szerint nincs más, aki hozzá hasonló hűséggel tudná megidézni a cseh szupersztárt. Peter Srámek példaképéről mesélt a Borsnak.

– A legjobb énekes Csehországban, Szlovákiában és Németországban. Na­gyon szeretem a hangját és a dalait, mindig nagyon fontos neki a szép dalszöveg és zene. Ebben nagyon hasonló az ízlésünk. Sokan mondják nekem, hogy hasonlítok a fiatal Karel Gottra – tette hozzá büszkén Peter, és elárulta, hogy nem csak a dalait hallgatja.

© Fotó: Kecskeméti Zoltán

– Figyeltem a cseh portálokat, és mindig néztem, hogy mi van vele. Ő most sajnos beteg volt, de szerencsére meggyógyult. Négy hónapig küzdött a rákkal, boldog vagyok, hogy felépült – mondta komolyan, és egy kedves emléket is megosztott lapunkkal. – Egyszer találkoztam vele, nem volt nagyképű. Kedves ember, a koncert után nem ment haza egyből, mindig autogramot ad a rajongóknak, és fotózkodik velük. Nekem aláírásom nincs, de közös képet sikerült készítenem vele, ami nagy büszkeség – fűzte hozzá.

Peter mostanság a régi idők nagyjait nem egyedül hallgatja: Ritával két hónapja tart a szerelem. Vajon ő szereti Karel Gottot?

– Nem nagyon, nagyon nem. Szereti ő is a lassú és szép dalokat, de nincs teljes fedésben az enyémmel az ízlése. Szerintem ő azért hallgatja azokat a dalokat, amiket én, mert engem szeret – ismerte be Peter.