Pesten vállalt munkát Russel Crowe

A Gladiátor főhőse már tavasszal Magyarországra érkezik.
A Gladiátor főhőse már tavasszal Magyarországra érkezik.

Hölgyek, felkészülni! Egész sereg szívtipró érkezik hazánkba az elkövetkező hónapokban. Nyár közepén Harrison Ford és Ryan Gosling landol a budapesti repülőtéren, hogy a Szárnyas fejvadász második részét kezdjék el forgatni.

De még a nyarat sem kell kivárni, hogy világsztárral fussunk össze a pesti flaszteron. Russell Crowe ugyanis már tavasszal beveszi a magyar fővárost. A Gladiátor sztárja egy krimit fog felvenni nálunk – tudta meg a Bors egy filmes forrásból. Crowe korábban járt már nálunk, 2013 nyarán Twitter-oldalára töltött fel egy fotót az Erzsébet téri óriáskerékről. Akkor arra kérte követőit, találják ki, melyik városban van, és így írt rólunk az oldalán: „Budapest, micsoda kiváltság volt itt tölteni egy napot. Talán most láttam először a Dunát. Gyönyörű hely, és olyan barátságos. Viszlát!”

© Fotó: AFP/Europress

Sok szeretettel várjuk idén is az Oscar-díjas színészt. Nemcsak szívtiprók, hanem szép kolléganőik is dolgoznak majd ná­lunk! Penélope Cruz a hírek szerint februárban, Keira Knightley pedig júliusban érkezik forgatásra.