Celeb

Pataki Zita visszanyerte az alakját a lombik után

Fái

Létrehozva: 2017.10.16.

<p>A tévés meghízott azoktól a hormonoktól, amiket szedett, hogy teherbe essen. Nyolc sikertelen próbálkozás után feladta a mesterséges megtermékenyítéssel járó harcot. Elfogadta a sorsát, és a lelki megnyugvás a testén is meglátszik.</p>

Retusálatlan bikinis fotókat osztott meg magáról Pataki Zita, az RTL Klub idő­jósa a közösségi oldalán. Ilyen dögös képeket a konzervatív műsorvezetőről még sosem láttunk, ráadásul 43 évesen olyan csinos, mint egy bakfis. A képek a Kanári-szigeteken készültek, és a férje biztatására mutatta meg országnak-világnak.

– Ati készítette a fotókat – meséli büszkén Zita. – Nagy edzésben vagyok, szeptemberben kezdtem, előtte nem lehetett, aztán sokáig értelme sem volt. A lombikkezelések miatt rengeteg hormont kaptam, és sajnos nem lehet megjósolni, ki hogyan reagál majd ezekre a szerekre. Én tíz kilót híztam. Az endokrinológus azt mondta, örüljek, hogy csak ennyit. Könnyen feljön, és nagyon nehéz le­adni. Közben persze diétáztam, ez javasolt is. De csak jöttek és jöttek a kilók. Rengeteg mindent felvállalnak a nők a lombik miatt. Persze Ati csak nyugtatott: „Szívecske, semmi baj!” Volt olyan, hogy reggel felébredtem, és tíz centivel volt nagyobb a hastérfogatom a hormonkezeléstől. Ráadásul mindenki oda hízik, ahová a testalkata szerint egyébként is kerekedne. Aztán igen hosszú idő, míg kiürül a szervezetből a sok hormon.

Zita néhány hete állt ki a nyilvánosság elé, és mesélte el történetét, hogy nem lehet gyermekük. Hiába próbáltak meg mindent – az inszeminációk után nyolc lombikkezelésen is átesett – hiába hittek benne, nem sikerült. A nyolcadik beavat­kozás után Zitából, ahogy ő fo­gal­maz: kifogyott a remény. 

– Másfél éve, hogy nem kaptam hormont, azóta diétával lement öt kiló. De csak most lett annyi erőm, hogy hetente négyszer lemenjek a konditerembe. Nyáron kezdtem volna, de bejött Az Év Hotele című tévéműsor, és inkább megvártam a szeptembert, mert komolyan bele akar­tam állni. Edzés, aminosavak, fehérjeturmix, kollagén. Formáljuk a testemet. A gravitá­ció nem barátja a negyvenes nők­nek. Amikor elkezdtem, Ati le­fotózott hátulról. Kíváncsi va­gyok, tényleg fel lehet-e emelni a feneket edzéssel – neveti el magát Zita. – Negyvenévesen egészen másként megy. De elégedett vagyok magammal, csak az orrommal van bajom. Ahogy fogy az arcom, úgy nő az orrom. Ezt jelentős öniróniával kezelem.

Beszélgetés közben is vidám, végig nevet, önfeledten boldog, ahogy az a régen várt nyaralás alatt készült fotókon is látszik.

– Öt év után most először tudtunk egy hetet egyben nyaralni. A lombikkezelés rengeteg pénzt elvisz, és egyébként se tudsz mikor menni, mert nem tudhatod, mikor kerülsz be a programba. Ha terhes leszel, az első három hónapban nem utazhatsz. Egy-két napra elmentünk, de egy hétre, úgy hogy csak ketten vagyunk, nem. Ez most tényleg a pihenésről szólt. Túl a megpróbáltatásokon visszakaptam a test-lélek egyensúlyát, és ez nekem fontos. A lelkem egészségét sikerült megtartani, lassan a testem is helyreáll. Nincs mit szégyellnem, bár most még nagy fenékformálásban vagyok! A negyven az új húsz, ez a szlogenem! – kacag újra, majd komolyan hozzáteszi: – Nekem a férjem a csoda. So­kaknak ott a gyerek, de nem élnek meg ilyen párkapcsolati boldogságot. Nekem ő az ajándék a sorstól.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158849_auto_resized.jpg
origo.hu

Már megint Magyar Péteren röhög mindenki - mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714032018
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159781_auto_resized.jpg
vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714032018
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153496_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160763_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott