Pásztor Anna lenne Spéter alteregója?

Legvadabb énjét hozta ki magából vasárnap a Rising Star zsűritagja. Pásztor Anna szinte kísértetiesen hasonlított Spéter Erzsébetre!
Legvadabb énjét hozta ki magából vasárnap a Rising Star zsűritagja. Pásztor Anna szinte kísértetiesen hasonlított Spéter Erzsébetre!

Az eddig ismert legextravagánsabb öltözködésű magyar híresség a 2007-ben elhunyt híres mecénás, Spéter Erzsébet volt. Az Amerikában élő gaz
dag asszonyra mindig a 
különleges ruhák viselése 
volt jellemző, de sosem
ment például az utcára
 turbán és markáns éjszakai smink nélkül sem.

A
 különc milliomos halála
 óta nem találkoztunk senkivel a hazai közéletben, aki legalább egy picit is hasonlított volna Spéterre, egészen most vasárnapig, amikor megpillantottuk Pásztor Annát a Rising Star adásában, akinek a megjelenése – több olvasónk egybevágó véleménye szerint is – a megszólalásig hasonlított a mecénáséra. Hogy tényleg hasonlítanak-e, azt döntse el a kedves olvasó, Pásztor Anna mindenesetre nagyon örül, hogy a műsorban kihozhatja magából a legvadabb énjét.

– Nagyon élvezem, hogy a Rising Star zsűritagjaként is hétről hétre extrémebb ruhákba bújhatok és kiélhetem az őrültségeimet,
 nem vagyok beszorítva. Imádtam ezt a
z összeállítást is. Nekem eszembe sem jutott, hogy hasonlítanék ebben a ruhában Spéter Erzsébetre, de hát mindenki másra asszociál. Remélem, még sikerül meglepetést okoznunk a műsor során nem csak a ruhákkal, hanem az énekesek produkcióival is – mondta a Bors megkeresésére Pásztor Anna.