Celeb

Hat év után békülhet ki Pártos Csilla és Pécsi Ildikó

HG

Létrehozva: 2017.12.21.

Óriási áttörést hozhat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla életében a karácsony. Ugyanis úgy tűnik, hogy az a két nő, akik egykor az ország legismertebb anyós-meny párosa voltak, majd úgy összevesztek, hogy egymás köszönését sem fogadták, most kibékülhetnek. A per több mint öt éve húzódik, az el­mérgesedett viszony miatt a Kossuth-díjas színésznő öt éve nem is látta az unokáját, aki már 19 éves.

– Amikor védencem elvált Pécsi Ildikó fiától, olyan ajánlatot kapott, amit nem tudott elfogadni. Az, hogy egy házasság és egy gyerek után kitegyék az utcára úgy, hogy gyerektartást se kapjon, érthető módon nem lehet elfogadni. Főleg úgy, hogy havi húszezer forint gyerektartást ígértek neki, amit a végén meg sem kapott. Egyébként sem ő kezdte a pert, hanem Pécsi Ildikó fia, Csaba, aki el akarta őt távolítani az ingatlanból, ahol laktak. Ami akár közös szerzemény, akár nem, a házasság ténye miatt a törvény vélelmet állít fel. Ezek után elajándékozásra került az összes ingatlan, mely álláspontunk szerint a közös vagyon része volt – elevenítette fel a konfliktust a Borsnak dr. Gerencsér András, aki Pártos Csilla érdekeit képviseli. Az egyre szövevényesebb ügyet Pártos Csilla Joshi Bharattal való beszélgetése mozdította ki a holtpontról. Itt Csilla a pereskedésre és volt anyósára utalva elmondta, hogy számára mindennél fontosabb a belső harmónia, amihez hozzátartozik a béke és a szeretet. Őt úgy nevelték, hogy ami elromlik, azt nem kidobni, hanem megjavítani kell.

A Bors azt kérdezte a jóga­oktató ügyvédjétől, hogy eze­ket a mondatokat valóban le­het-e békülési szándékként ér­telmezni.

– Csilla valóban véget szeretne vetni ennek az áldatlan állapotnak, mi nyitottak vagyunk a megoldásra – mondta Gerencsér.

Ezek után már csak a Kossuth-díjas színművésznőnek kell engednie. A Bors munkatársa fel is hívta őt, és arra kérte, hogy legalább annyit tegyen meg, hogy megnézi a Fem3 Cafén lement beszélgetést. Nagy valószínűséggel az érzékeny lelkű, de annál büszkébb művésznő szíve megenyhült, mert ha a Bors munkatársát nem is hívta vissza, de az ügyvédjét feltárcsázta.

– Ildikó azzal hívott fel, hogy látta a műsort. Az ügyvédjeként azt tudom erre mondani, hogy három-négy féle ügyben van megbízásom Pécsi Ildikótól. Várjuk a felperest képviselő kollégától a peren kívüli megegyezésre történő ajánlatot. Ha megkaptam, akkor ügyfelemmel azt megbeszéljük, és megválaszoljuk – mondta a színésznő jogi képviselője, Magyar György, aki szintén nem zárkózik el az elől, hogy befejezzék a pereskedést.

Egy ország irigyelte a kapcsolatukat

1995. Pártos Csilla férjhez megy az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajos fiához, Szűcs Csabához.

1998. Három év múlva fiuk születik.

2004. A 2000-es években a színész-rendezőnő sokat dolgo­-zik együtt menyével. Gyönyörű családi életet élnek, teljes az egyetértés a családban. Pécsi Ildikó darabjaiban Pártos Csilla jelmeztervezőként is tevékenykedik. Így történt 2004-ben is, amikor Pécsi Ildikó rendezte a Trachusi nők című darabot.

2013. A férj elköltözik otthonról, a házassági életközösségnek vége.

2014. Az első bírósági tárgyalás, miután a férj beadja a válókeresetet. Csaba azt szeretné, ha volt felesége kiköltözne az ingatlanból, amelyet édesanyjától, Pécsi Ildikótól kapott házasságkötésükkor. Innen indul a mostanáig végeláthatatlan pereskedés a vagyonért. Idővel a budai ház Pécsi Ildikó nevére kerül, a többi ingatlant elajándékozzák, mely Pártos Csilla ügyvédje szerint a közös vagyon része.

2017. Pártos Csillát az idén is megfenyegették, ha nem költözik ki a budai ingatlanból, amelyben húsz éve él fiával, kikapcsoltatják az áramot. Az ünnepek alatti moratórium alatt erre csak januárban kerülhet sor.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27390_resized.jpg?avcount=1713987312
origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27400_resized.jpg?avcount=1713987312
origo.hu

Hatalmas öröm érte a súlyos beteg Katalin hercegnét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160029_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158389_auto_resized.jpg
ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27396_resized.jpg?avcount=1713987312
origo.hu

Az operatőrét agyonlövő Alec Baldwin rátámadt egy nőre, aki gyilkosnak nevezte - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155979_auto_resized.jpg
travelo.hu

Sziszegő, nyávogó madarat észleltek a Körös-Maros Nemzeti Park területén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159746_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb horrorbaleset a magyar főúton: a tűzoltók és a mentőhelikopter már a helyszínen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156236_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Curtis olyan képet rakott ki, amit Horváth Éva sem tudott szó nélkül hagyni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134896_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Hat hete nyertem a lottón – egy új szabály miatt egy fillért sem láttam”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/n9XenTjt0iIAButK3nyiJgRYZA-mGnGzl45IjTJrCo8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA1YzY1YjhmYmUyZTQ1NWRhYjA0MTZjODJhYmMxYTUy.jpg
KÜZDELEM

Itt a vége? Fel akarja adni a versenyt a Next Top Model Hungary nagy esélyese