Partiról száguldottak kórházba Gombos Edinával

Álmában sem gondolta volna Gombos Edina, hogy egy jó hangulatú céges rendezvényről a kórházban fog kikötni.
Álmában sem gondolta volna Gombos Edina, hogy egy jó hangulatú céges rendezvényről a kórházban fog kikötni.

A hatodik hónapban lévő műsorvezető gyönyörű ruhában, szépen kisminkelve, önfeledten va­cso­rá­zott kollégáival a TV2 zártkörű évindító partiján, amikor is egyik pillanatról a másikra a pokolban érezte magát, olyan fájdalmak és görcsök gyötörték. A kismama úgy gondolta, vesegörcse lehet, ezért azt kérte, csak vigyék őt haza.

Kollégái azonban látva a fájdalmait, halálra rémültek, úgy ítélték meg a helyzetet, hogy a műsorvezetőt azonnal kórházba kell vinni – és milyen jól döntöttek! A TV2 kreatív vezetője szállította autójával Edinát. Kiderült, hogy a görcseit veseköve okozza, amit meg kell „szülnie”.

– Azt mondják, a vesegörcs és a vesekő felér egy szüléssel, annyira fájdalmas. Ezt én megspékeltem még egy terhességgel is. Elmondani sem tudom, mekkora fájdalmaim voltak, kiegyenesedni is alig tudtam. Ráadásul még fájdalomcsillapítót sem ve­het­tem be! Már volt korábban három kövem, ez amolyan családi betegség nálunk, mert mindenki átesett rajta. A partin még abban reménykedtem, hogy otthon majd kezelni tudom magamat, és ráérek másnap kórházba menni, de utólag hálás vagyok a kollégámnak, hogy bevitt a kórházba – mondta el Edina.

– Először a babát nézték meg, hogy jól van-e, mert a görcsöktől akár még a szülés is beindulhatott volna. Szerencsém volt, mert ő az ujját cumizva aludta végig az én szenvedésemet, egyáltalán nem volt veszélyben – árulta el a műsorvezető, akit rögtön infúzióra kötöttek, és ágynyugalomra intettek, mivel a napokban folyamatosan kell kapnia a folyékony szert. Ő mégis úgy döntött, vé­gig­dol­goz­za a pénteki napot, hogy kollégáit ne hozza váratlan és kellemetlen helyzetbe.

© Fotó: Vaskó Tamás

– Éjfél körül kerültem a kórházba, bent tartottak, és infúzióra kötöttek, amikor kiderült, mi a bajom. Éjjel már nem tudtam átíratni a másnapi forgatási rendet, ezért elmondtam az orvosnak, hogy pénteken mindenképpen dolgozni fogok, mert számítanak rám. Szerencsére már jobban vagyok, terveim szerint a hétvégén szülöm meg a ne­gye­dik kövemet! – viccelődött Edina.