Celeb

Pápai Joci dala Céline Dion vokalistáinak is tetszik

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.05.11.

Elérkezett a napja, hogy szurkoljunk a hazánkat Kijevben képviselő Pápai Jocinak. Az Origo című dal jó esélyekkel indul: Céline Dion vokalistáit már meggyőzte.

Aludni sem bírt az Ukrajnába vezető út előtt Pápai Joci, aki Origo című dalával a mai napon nyolcadik fellépőként énekel Magyarországért az Eurovíziós Dalfesztiválon. Joci izgatottan várja az esti fellépést.

– Szörnyen felkorbácsolt a hangulat, szívem szerint már a színpadon állnék és énekelnék – árulta el a Borsnak Pápai Joci. – Már lementek a főbb próbák, és az interjúk nagy részén is túl vagyok, most már csak arra a kétszer három percre koncentrálok, amit a színpadon töltök. Tegnap zajlott a szakmai zsűrinek szánt fellépés, ma pedig a nézők élőben láthatnak majd a televízión keresztül.

Milliók nézik a világhálón

Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos YouTube-csatornáján a nézettségi adatok alapján a svéd Robin Bengtsson I Can’t Go című dala a  legnépszerűbb, lapzártánk idején 4 652 868 megtekintéssel, őt követi a belga Blanche és a City Lights című szám 4 109 056 nézővel. Pápai Joci eurovíziós csatornán megosztott klipjét 998 871-en látták, Joci azonban nincs lemaradva, sőt! A valóság az, hogy míg a YouTube-on első Robin Bengtsson eredeti videoklipjét mindössze  297 652-en látták, addig Pápai Joci saját csatornáján közzétett videoklipjét 7 875 221-en. Kijelenthető, hogy az Origo a világhálón népszerű dalnak számít a mezőnyben.

Joci teljes erőbedobással állt a szakmai zsűri elé, nem hagyta, hogy honvágya elterelje a figyelmét. Az eddig eltelt másfél hét a leghosszabb időszak, amit valaha a családja nélkül töltött.

– Naponta legalább kétszer beszélek a családdal. Mindig feltöltenek. Profin kell ehhez hozzáállni, nem hagyom, hogy a hiányuk befolyásoljon. Arra koncentrálok, hogy közvetíteni tudjam az érzéseimet, nem csak élőben, de a képernyőn keresztül is. Ez a közeg fantasztikus, és hálás vagyok, hogy átélhetem, ahogy minden buliban éneklik nekem a versenytársaim az Origót. Mondják, hogy mennyire jó meg szép. Ráadásul itt vannak Céline Dion vokalistái, akik az Eurovízión egy dán lánynak vokáloznak – ők az én dalommal szoktak bemelegíteni. Ez fantasztikus élmény, soha nem felejtem el – jelentette ki Pápai Joci mélyről jövő lelkesedéssel. 

Alexandra és Emese hozza a show-t

Pápai Joci két csodás nővel lesz látható a színpadon: a mellette hegedülő Kapcsos Emese A Dal című műsor döntőjében csatlakozott az énekeshez. Fontosnak tartja, hogy együtt megmutassák: különböző hátterű és etnikumú emberek jól tudnak együtt dolgozni a színpadon. Az énekes mellett táncoló Virágh Alexandra a Táncművészeti Főiskola végzős hallgatója divattánc szakon. Kiderült, hogy egyszer, 16 éves korában már táncolt Jocinak egy tatai fellépésen, ám az énekes nem emlékezett erre. Valószínűleg egyikük sem gondolta volna akkor, hogy néhány évvel később együtt állnak majd az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán Kijevben.

Kedvelik a kommentelők

Érdemes szemezgetni az Origo klipje alatt olvasható kommentek között. Számos országból írtak a videó alá, és különös módon negatív komment egy sem olvasható, pozitív viszont annál több – ezek közül fordítottunk le magyarra párat. Ez a dal egy mestermű, fordítás nélkül is átérzem. Nincs szükség szavakra ahhoz, hogy megértsd a zenét. Én erre a gyönyörű alkotásra fogok szavazni. Üdv Bulgáriából. MIÉRT nincs milliós nézettsége ennek a videónak? Véleményem szerint az élvonalban lenne a helye Olaszországgal és Belgiummal… Nagyszerű belépő, Magyarország… Sok szerencsét Angliából! AZTA! MEGTALÁLTAM AZ ABSZOLÚT GYŐZTEST! 12 pont Oroszországból! SZERETEM! Ez a kedvencem a 2017-es Eurovízión. Sok szerencsét, Magyarország! Üdv az USA-ból!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162601_auto_resized.jpg
origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714083312
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162142_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157014_auto_resized.jpg
hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714083312
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja