Palcsó Tamás: Nem hiszem, hogy máshol tartanék, ha 12 éve én nyerek - videó

Új videókat forgatott Palcsó Tomi, aki most a Borsnak nem csak a karrierjéről, az életéről is mesélt.

Új videókat forgatott Palcsó Tomi, aki most a Borsnak nem csak a karrierjéről, az életéről is mesélt.

Érezd a zenét! címmel jelent meg Palcsó Tamás legfrissebb slágere, ennek apropóján beszélgethettünk az énekessel, akit nem foglalkoztat, hogy hol tarthatna ma, hiszen mindennel elégedett, amije van, de természetesen vannak további kitűzött céljai, amiket szeretne még elérni.

Vannak kitűzött céljai


– Két klippet forgattunk, a második nyilván később jelenik majd meg. Alapvetően az van, hogy én szeretek énekelni és zenélni. Ezért csinálom ezt a mai napig. Három éve nem volt friss dalom, és úgy gondoltam, épp itt az ideje, hogy legyen. Való igaz, nem egy kapkodós iram – ironizált Tomi a Bors megkeresésére.A Megasztár 2005 döntőse kérdésünkre úgy vélekedett, nem hiszi, hogy máshol tartana ma, ha tizenkét éve ő nyeri a tehetségkutatót, és Molnár Ferenc Caramel csak második.

Nem hiszi, hogy máshol tartana ma, ha tizenkét éve ő nyeri a tehetségkutatót


– Tizenkét év – ezzel nem jó azért sosem szembesülni. Az biztos, a nyeremény jelentős volt: Caramel autót, lakást is nyert. 18-19 évesen akkor ez nekem életkezdéshez nagy lökésnek számított volna; lakásom például azóta sincs, a szülői házban élek – mondta Tamás, aki a zenei karrierje mellett mindig igyekezett több lábon állni.

– A trafikokkal kapcsolatban mindent elmondtam – zárta le rögtön, mielőtt mélyebben belementünk volna. – Két diplomám van, közgazdasági, és egy kommunikációs mesterképzés. Azt gondolom, mindkettőt jól hasznosítom a mindennapokban.

Mindig igyekezett több lábon állni


Felvetődött munkatársunkban, a nagy visszatérés felé vezető egyik esetleges út A Dal idei kiírása lehetne Tamás számára. Dalszerzője, Tabár István neve rendre felbukkan a verseny döntősei között, egy esetleges sikeres szereplés jó hatással lehetne a karrierjére is.

– Tegnap hallottam éppen, hogy lehet újra jelentkezni. Meg fogom nézni a kiírást… – így Tamás, aki a közösségi oldalon gyakran bukkan fel a klipjében szereplő egyik csinos fiatal lány társaságában.

Ezzel kapcsolatos kérdésünkre igyekezett kitérő választ adni.

– Nem vagyok az a típus, aki igyekszik mindenfélével szerepelni a sajtóban. Bele tudok ülni a nyugalomba, ez az igazság – mosolygott.

„Bele tudok ülni a nyugalomba”