Palcsó: A trafiknál fontosabb a zene

Palcsó Tamás eldöntötte, hogy zenei karrierjére koncentrál.
Palcsó Tamás eldöntötte, hogy zenei karrierjére koncentrál.

Az énekes 2013-ban öt nemzeti dohányboltot kapott üzemeltetésre, amelyeket azóta is működtet. Elmondása szerint ezt a fajta üzleti vállalkozást egy próbatételnek tekintette. Ez nem azt jelenti, hogy feladta volna a zenei karrierjét, de mint megtudtuk tőle, most egy váratlan felkérésre mondott igent.

– Több mint tíz éve kezdtem énekelni, és a Megasztár volt az egyetlen, ahová beadtam a jelentkezésemet, és én irányítottam a sorsomat. Azóta sodródom, de tudatosan sosem építettem a karrieremet. Szeretnék ezen változtatni, és harmincévesen megvalósítani az álmaimat – mosolygott szerénykedve Tomi, aki júniusban egy produkcióban kapott kiemelt szerepet. Az Esztrád Színház felkérésére az Itt élned, halnod kell című zenés történelmi játékba hívtak meg, Vikidál Gyula, Varga Miklós, Deák Bill Gyula mellé.

– Már a darab címétől libabőrös lettem, amikor pedig kiderült a szereposztás, valamint az, hogy a Hősök terén lovasok, több száz táncos és sztárelőadó közé kaptam meghívást, azonnal igent mondtam.
Tomi magánéletéről ugyan nem sokat tudni, azt elárulta, hogy jelenleg karrierje mellett a magánélete is kiegyensúlyozott és boldog.