Otthagyta a földhivatalt a Csillag születik nyertese

Három éve nyert tehetségkutató műsort, és sokan azt gondolták, ez a legtöbb, amit elérhet a szakmában. Pedig az énekesnek évről évre egyre több fellépése van.
Három éve nyert tehetségkutató műsort, és sokan azt gondolták, ez a legtöbb, amit elérhet a szakmában. Pedig az énekesnek évről évre egyre több fellépése van.

2012 egycsapásra megváltoztatta Mészáros János Elek életét: ő nyerte meg a Csillag születik negyedik szériáját. Az énekesnek évről évre egyre több fellépése van. Idén kétszáznál is több koncertet adott, ezek miatt viszont civil foglalkozását is fel kellett függesztenie egy időre.

A műsor után még visszatért a földhivatalba, ahol talajtani szakmérnökként és főtanácsosként dolgozott részmunkaidőben, ma már viszont csak a zene van.

– Fizetés nélküli szabadságon vagyok, ennyi koncertet nem lehet bírni. Egy évig voltam félállásban, mellette 180 koncertet adtam. Többnyire templomi fellépéseim vannak, és határon túli magyaroknak is sokat énekelek. Én szervezem a fellépéseimet is, ott a kert, a szőlő és az állatok is – mesélte az énekes, akinek még imádott présházát sem volt ideje befejezni, pedig a nyeremény nagy részét erre fordította.

– Van már segítségem is, akit megfizetek, s dolgozik a kertben, ha nem vagyok otthon – folytatta az alcsútdobozi férfi. – Nem tanulhattam zenét, a mezőgazdaság lett az én szakmám. Édesapám halála után fiatalon, 22 éves koromtól dolgoznom kellett, hogy eltartsam a családot.

– 31 éves voltam, amikor énekelni kezdtem, kottát ma sem tudok olvasni. De ez jó is így, mert másként nézek a dolgokra, mintha csak az ölembe pottyant volna a siker, a rivaldafényt pedig nem hiányolom – mondta a férfi, aki hosszú idő után az RTL Klub képernyőjén is újra megjelent a szeretet.éhség adománygyűjtő akcióján.