Összeköltözött fiatal szerelmével Atkinson

Alig mondták ki a válását, máris összebútorozott a közel 30 évvel fiatalabb barátnőjével.
Alig mondták ki a válását, máris összebútorozott a közel 30 évvel fiatalabb barátnőjével.

Beköltöztette 28 évvel fiatalabb barátnőjét Rowan Atkinson a 4,65 millió fontot (1,9 milliárd forint) érő észak-londoni házába. A Mr. Bean megformálásáról híres színész csupán hetekkel ezelőtt, novemberben vált el feleségétől, de az ezt megelőző másfél évben már külön éltek. Sunetra Sastry 24 éven át volt a társa. Két gyermekük született, a 22 éves Ben és a 20 éves Lily. A színész az asszonynak hagyta a drágább, nyugat-londoni házát, egy villát, amely 21 millió fontot (8,6 milliárd forint) ér.

Mr. Bean összvagyonát egyébként 70 millió fontra (28,7 milliárd forint) becsülik. A 60 éves Atkinson és fiatal választottja, a 32 éves színésznő, Louise Ford 2014-ben hozta nyilvánosságra, hogy több van köztük barátságnál. A pár először 2012-ben találkozott egymással egy a West End-en játszott darabban. Az általában vígjátékokban szereplő színésznő eddig két barátnőjével élt egy közösen bérelt lakásban.

– Úgy tűnik, komolyra fordult a kapcsolatuk, de egyikőjük sem szeret beszélni a magánéletéről – mondta a brit Sun magazin egy informátora.

Rowan Atkinson egy korábbi interjúban elmesélte: rokonságot érez azokkal a magányos, egyedülálló figurákkal, akiket megformál, közülük ez Mr. Beanre jellemző leginkább.

– Azonosulok velük, legalábbis bizonyos szempontból – morfondírozott akkor Atkinson, aki a jelek szerint már nem magányos.