Ők azok, akik milliókért táncolnak a Szombat esti lázban

Három- és ötmillió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek – értesült a Bors. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag nagyobb gázsit szeretne.
Három- és ötmillió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek – értesült a Bors. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag nagyobb gázsit szeretne.

Alig egy hónapon belül újra felcsendül a zene, a hazai sztárok pedig hétről hétre vadonatúj produkcióikkal kápráztathatják el az újonnan induló RTL2 nézőit. A Bors úgy tudja, többen maguk ajánlkoztak a műsorba, ami érthető, hiszen mindamellett, hogy szerencsés esetben hónapokon át képernyőn lehet az ember, a szereplésért mesés gázsit is kap.

Egy neve elhallgatását kérő, de a csatornához számos módon köthető informátorunk a sztártáncosoknak járó összeg nagyságát is elárulta nekünk.

– Három és ötmillió forint közötti pénzekről van szó, de akad olyan sztár is, aki ennél többet szeretne. Vastag Csaba például, akinek olyan sok haknija van a mai napig, hogy anyagilag már-már meg sem éri neki ennyi pénzért táncolnia – mondta az informátor, akinek az állítását igazolhatja, hogy Vastag Csaba internetes honlapján a közelgő koncertjeinek sora szeptember 30-án véget ér.

Az első X-Faktor nyertese mellett információink szerint a mikrofont lakkcipőre cserélheti Tóth Gabi is, sőt a ValóVilág után műsorvezetői, majd háttérmunkát vállaló VV Anikó is a táncosok között lehet. A jelek szerint a VV4 egyik legnagyobb nyertese idáig, hiszen folyamatosan lehetőséget kap a csatornától. Úgy tudjuk, hogy az RTL Klubban régi motorosnak számító Barabás Évi is kiválasztott, így a Fókuszban nemcsak műsorvezető, de produkcióinak köszönhetően téma is lehet majd októbertől. A névsor persze korántsem teljes és természetesen lesz majd olyan sztár is, aki most nem köthető egyértelműen az RTL-hez, bár korábban a csatorna alkalmazottja volt.

Hirtelen akarnak sokat

Televíziózásban jártas szakemberek szerint hazai viszonylatban kimondottan jó pénzt kapnak Tóth Gabiék.

– Egy országos csatorna esetén normálisnak számítanának ezek az összegek. Az, hogy egy most induló kis csatornán ilyen gázsik vannak, azt is jelentheti, hogy gyorsan akar nagy lenni az adó. Külföldön a hasonló produkciókért akár dollárszázezreket, sőt -milliókat is fizetnek, de ott más a reklámpiac is, jóval nagyobb, mint itthon. A sztárok gázsija azonban így is csak körülbelül az egytizedét viszi el a műsor teljes költségvetésének – tudtuk meg.