Celeb

Nótár Mary: A drogokhoz menekültem

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.09.29.

Nótár Maryért több százezren rajonganak, mégis a magánytól való félelem küldte padlóra. Az énekesnő drogozásba menekült, és idegösszeroppanást kapott, aztán kórházba került.

Forrás: Bánkúti Sándor

Bár várandósan élete legboldogabb korszakát kellene megélnie Nótár Marynek, az elmúlt napokban aggasztó hírek láttak napvilágot a magánéletével kapcsolatban. A mulatós királynő úgy döntött, elébe megy a találgatásoknak, és személyesen mesél a mögötte álló nehéz időszakról. 

– Egy mindig mosolygó és energikus előadóként ismert meg az ország, úgyhogy próbáltam ezt a képet folyamatosan szinten tartani. Nem szerettem volna, hogy a rajongóim csalódjanak bennem, hogy belelássanak a kicsit összeroppant magánéletembe. Ezért nem meséltem eddig arról, hogy mi történik körülöttem. Hála a környezetemben lévő embereknek mára már minden oké – kezdte Mary, akinek két évvel ezelőtt került hullámvölgybe az élete: egyik koncertjén a közönségből valaki véletlenül mellkason vágta, miközben fellépése után az öltözőbe tartott a színpadról.

– Hiába volt személyes testőröm, mégsem sikerült megvédenie, és megsérültem. Nem szándékosan ütöttek meg ugyan, de a sérülésből egy daganat keletkezett. Három hónap alatt egy fájdalmas gumó vált belőle, amit műtéti beavatkozással kellett eltávolítani. Nem sikerült a műtétem után minden koncertemet lemondani, ezért még friss varratokkal is színpadra álltam – meséli Mary és elmondja, ezután csőstül jött a baj.

– Közben a párkapcsolatom zátonyra futott, anyukámmal több nézeteltérésem is adódott, és a munkatársaimmal sem tudtam kijönni. Mindenkiben hatalmasat csalódtam, és ezt úgy éltem meg, hogy teljesen egyedül maradtam ebben a nagyvilágban és senkire sem számíthatok. A szüleimmel hál’ Istennek azóta sikerült rendezni a viszonyunkat. Viszont ahogy elkezdődtek a magánéleti problémáim, olyan eszközhöz fordultam sajnos, amit azóta megbántam. Konkrétan drogoztam. Nem rendszeresen, csak alkalmanként. Ez az időszakom pár hónapig tartott, viszont arra pont elég volt, hogy teljesen tönkrementem testileg-lelkileg. Egyébként önmagamhoz is méltatlan dolognak tartom ezt az egészet, nagyon sajnálom, és számtalanszor megbántam már. A közönségem éltetett ebben az időszakban, akik valószínű ebből semmit sem vettek észre, mivel koncerteken sosem csináltam ilyet. Ott mindig 100 százalékosan voltam jelen. Általában inkább otthon, amikor egyedül voltam, akkor követtem el magam ellen ezeket a merényleteket – elevenítette fel élete sötét korszakát Nótár Mary. Bár a külvilág felé próbálta leplezni, szerencsére a legkisebb húgának feltűnt, hogy nincs minden rendben az énekesnő körül.

– Piroska jött rá, és figyelt fel a jelekre. Akkorra már olyan szintű testi és lelki válságba kerültem, hogy orvoshoz kellett fordulnom. A kedves kishúgom szó szerint elrángatott a kórházba, ahol két napra egyből bent is tartottak. Ott infúziós kezelést kaptam, mivel már a kiszáradás szélén voltam.

Utána ellátogattam egy pszichiáterhez, mert idegileg olyannyira összeroppantam, hogy nem volt más megoldás. Kiderült, hogy pánikbetegségben és szorongásos depresszióban szenvedek. Három hónapja hagytam abba ennek a gyógyszeres kezelését. Most már minden rendben, Piroska húgomnak és Lotti barátnőmnek hála. Illetve az új párkapcsolatomnak, aki végig kiállt mellettem a bajban. Ezért is ajándékoztam meg a bizalmammal, és hordom a szívem alatt a közös babánkat – újságolta mosolyogva Mary.

Mulatós királynő

Nótár Mary karrierje 2001-ben indult be, miután egy tehetségkutatón felfedezték. Eleinte a Bódi Guszti produkció égisze alatt jöttek ki a lemezei, majd miután átigazolt L.L. Ju­nior menedzsmentjéhez, karrierje berobbant. 2007-ben Zámbó Jimmy-díjjal, 2014-ben pedig Fonogram-díjjal ismerték el munkásságát. A mindent elsöprő országos ismertséget a TV2-n sugárzott Sztárban sztár hozta meg számára 2013-ban, illetve A Nagy Duett című produkció, ahol Fekete Lászlóval egészen a negyedik helyre énekelték be magukat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058479_auto_resized.png
origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26124_resized.jpg?avcount=1710819312
origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17059043_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Három csillagjegy, aki mindig aggódik a pénz miatt: vajon te is köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058274_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij embere kitálalt: az elnök a legkisebb kritikától kivan, reszket, felhívja az anyját, direkt manipulálja az embereket, hogy mindenki az ukránokra figyeljen

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058874_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Nelli újra férjet keres

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17058894_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy Putyin győz + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26127_resized.jpg?avcount=1710819312
origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17056514_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megvan a titkos recept: ebből a tésztából készül minden az albán pékségekben!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25922_resized.jpg?avcount=1710819312
she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17057398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatértek a Liu testvérek: bejött, amire mindenki számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25962_resized.jpg?avcount=1710819312
life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17060821_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Hol itt az igazság?" – teljesen összetört az oroszlányi horrorbaleset áldozatának fia

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/aVjT1QuD4o3MF_tJT0Wqv7O-M0Zjw-IBFZhOG7PXk8s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJjYWU0MjFlMGJiZDQ5NWRhMjA5MzQ0NDNiOWJlZjFh.jpg
ÁZSIA EXPRESSZ

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/j1IUfZsHidUROU0c_dATtraexp4ud2jRRIxhaHQzI4w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzA4YjQ2MGJiMmQzNDQ1N2JiNmFhMzI1Njk3NDU2YzIx.jpg
ÖRÖMÜNNEP

Bódi Csabi meglepő titkot árult el a megállíthatatlan kézilabda-válogatottról - Videó