Norbi újraírta életmódreceptjét

Áttörést hozott egy klinikai vizsgálat az elhízásos cukorbetegség frontján. Schobert Norbi szénhidrátszegény Update-étrendjével és rendszeres, könnyed mozgással visszafordíthatjuk a folyamatot.
Áttörést hozott egy klinikai vizsgálat az elhízásos cukorbetegség frontján. Schobert Norbi szénhidrátszegény Update-étrendjével és rendszeres, könnyed mozgással visszafordíthatjuk a folyamatot.
Újabb fontos fejezettel bővült Schobert Norbi nyolcadik kiadást megért könyve, a Norbi titok újratöltve. Az írásban orvos szakértők állítják, hogy a rákos sejtek növekedését nagyban elősegíti az ipari cukor, a túl sok inzulin pedig a daganat érhálózatát fejleszti. A tudomány szerint tehát az elhízás nemcsak mozgásszervi és lelki problémákat okoz, hanem egyszerre több halálos kimenetelű betegséget gerjeszt a testben. Norbi állítja, a szakértők bevonásával összeállított étrendje, illetve az életmódváltás megoldást jelenthet akkor, amikor a túlsúlyunk miatt magas a vércukorszintünk.

– Nyolcadik kiadását érte meg a könyvem, s lehetőséget kaptam, hogy szakértők bevonásával kiegészítsük az eddigi tapasztalatokat – mondja Norbi. – Egy központi felmérés szerint ebben az országban a lakosság negyven százalékának magas a cukra, elmondhatjuk tehát, hogy még mindig kevés emberhez jutott el a hír: nem kell szenvedniük egy olyan kórkép miatt, amelytől akár egy hónap alatt megszabadulhatnak! A fogyás, a szénhidrátszegény étrend és a könnyed kardioedzés az esetek kilencven százalékában helyreállítja a vércukorszintet. Klinikai vizsgálatokkal bebizonyítottuk ugyanis, hogy a kettes típusú cukorbetegségből ki lehet gyógyulni az Update-életmóddal. Az emberek nem tudják, hogy nemcsak maga a cukor a veszélyes, hanem az elfogyasztott pékáruk és a tészta is cukorrá olvad a belekben a magas keményítőtartalma miatt. A szakértői csapatunkkal a világon elsőként sikerült természetes anyagokból nulla gramm szénhidráttartalmú lisztet fejlesztenünk.

Schobert Norbi új könyvében külön fejezet foglalkozik egy fiatal lánnyal, akinek súlyos fertőzés miatt el kellett távolítani a hasnyálmirigyét, ennek következtében egyes típusú cukorbeteg lett. A fiatal, egészségügyi főiskolát végzett beteget naponta ötször kellett inzulininjekcióval szúrni, de a sorsa Norbinak köszönhetően jóra fordult.
– Ez a hölgy ma napi egyszer kap injekciót, ezen kívül makkegészséges. Sportol, teljes életet él. A bőrét nem irritálja a folyamatos szurkálás, a napjait nem nehezíti a folyamatos kalóriaszámolgatás. Pozitív példája követendő út lehet mindenki számára. A gyógyuláshoz persze elengedhetetlen, hogy az ember higgyen abban: véghez tudja vinni az életmódváltást. Nem kell hozzá sok, aki nem hiszi, kérdezze meg őt. Biztosan szívesen elmeséli a sorstársainak a történetét. Senkire nem szeretném sem a könyvem sem a módszerem ráerőltetni, de ha tudok segíteni, számomra az a legnagyobb öröm.

Földvári Zsófi