Nincs több titok: ő Détár Enikő új szerelme

Komolyra fordult Détár Enikő és szerelme, Péter kapcsolata. A férfi mindenhová kísérgeti a színésznőt, a Szombat esti láz felvételéről kéz a kézben távoztak. A színésznő nem is tagadta boldogságát.
Komolyra fordult Détár Enikő és szerelme, Péter kapcsolata. A férfi mindenhová kísérgeti a színésznőt, a Szombat esti láz felvételéről kéz a kézben távoztak. A színésznő nem is tagadta boldogságát.

Egymás kezét fogva, a legnagyobb egyetértésben osont ki a Szombat esti láz döntőjéről Détár Enikő és párja, Péter, miután a művésznő befejezte a szereplést. Bár Enikő nem titkolja az új szerelem létét, de a férfi nem a művészvilágból származik, így csak ritkán beszél róla, fotón pedig még soha nem láthattuk.

Nem is csoda, hogy lépteiket sietősre vették, miközben az autó felé igyekeztek szombat este. Szemfüles munkatársunk azonban kiszúrta a párost, akiknek mozdulatai még messziről figyelve is teljes összhangról, és igaz szerelemről árulkodnak.

Détár Enikő a Madách Színház társulatával érkezett a show-ba. Párja el sem mozdult mellôle. Nem titkolják, hogy összetartoznak. Enci kifejezetten boldognak tűnt

A művésznő a show sztárvendége volt, de jeleneteit már korábban felvette a stáb, így Enci már a műsorkezdés előtt elhagyhatta a stúdiót. A férfi a nézőtérről figyelte energikus előadását, majd igazi lovagként a fellépőruháját cipelve kísérte el. Látszott, hogy a kifejezetten sármos, jó megjelenésű masszőr teljesen odavan az ötven-évesen is csúcsformában lévő színésznőért, aki a jelek szerint már rég túltette magát férjén, Rékasi Károlyon.

– Az ő szerelmük minden harsányságtól mentes, bár úgy szeretik egymást, mint a kamaszok. Mivel a férfi civil, nem akarják nagy dobra verni a kapcsolatukat, de nem is bujkálnak senki elől – mesélte lapunknak egy bennfentes, aki azt is elárulta: Encinek házassága utolsó éveiben nemigen volt része hasonló boldogságban, ezért is ragadnak meg minden pillanatot Péterrel, amit együtt tölthetnek.

– Köszönjük, nagyon jól megvagyunk – zárta rövidre érdeklődésünkre adott válaszát Enci, amikor vasárnap délelőtt arról kérdeztük, hogy ezek szerint ki lehet jelenteni, Péterrel komolyra fordult a kapcsolata. Ha tegnap nem is akart nyilatkozni Enikő, korábban megosztott lapunkkal egy-két részletét.

– Egy fellépés után, a színfalak mögött találkoztunk először. Az egyik szünetben a takarásban álltam, Péter pedig valahogy mellém került. A kollégáim tudták, hogy be van állva a vállam, és azt ajánlották, beszéljem meg ezt Péterrel, aki épp akkor egy könyvet promotált, egyébként masszőr is – mesélte Enikő. A masszázs és a beszélgetés olyan jól sikerült, hogy rögtön telefonszámot cseréltek. Bár kapcsoltuk a színésznő részéről egyéjszakás kalandnak indult, már több mint fél éve tart a legnagyobb boldogságban.