Nézze meg VV Zsófi elképesztő tangás fenekét! – fotó

Bejárta a fél világot, de két éve újra itthon él a VV4 Naivája. Zsófiból igazi szexbomba lett, bejelentett munkája: sztriptíztáncos!
Bejárta a fél világot, de két éve újra itthon él a VV4 Naivája. Zsófiból igazi szexbomba lett, bejelentett munkája: sztriptíztáncos!

Alig volt húsz, amikor 2011-ben beköltözhetett a ValóVillába. A budaörsi Szabó Zsófi még épphogy kiszabadult az iskolapadból, bemutatkozófilmjében sem titkolta, őt nem nehéz megvezetni. „Nagyon könnyen szerelembe esem, mert elég hiszékeny vagyok. Vertek már át” – magyarázta, és ez is elég volt a sikerhez, Zsófikát beszavazták a VV-be. Aztán Alekosszal szemben hamar fel is sült a párbajon, így viszonylag korán távoznia kellett, majd új mellet csináltatott, és a popzene felé vette az irányt. A Rágógumi című slágere akkoriban végigsepert az interneten.

A Bors most egy exkluzív fővárosi szórakozóhely honlapján bukkant a lányra: Zsófi pikáns, fehérneműs képekkel, sőt félmeztelenül borzolja az arra tévedők kedélyeit. A Borsnak ráadásul azt is el­mondta, semmi titkolnivalója nincs, sikeres, boldog és elégedett az életével.

– Showtáncos vagyok, immár két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen – magyarázta az exvillalakó. – Ez egy exkluzív klub, ahová főleg külföldi csoportok járnak, legénybúcsúkat, születésnapokat ünnepelnek nálunk és velünk. Igen, a munkám része a vetkőzés is, úgyhogy a szégyenlős Zsófi már a múlté. Olyan dolgok meg nem történhetnek itt, amik miatt szégyenkeznem kellene, bejelentett munkahelyem van, amivel nagyon elégedett vagyok – mosolygott.

A klub honlapjáról kiderül, szinte valóban csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek, Zsófit és kolléganőit számos módon élvezhetjük testközelből. A sztriptízen kívül akár élő asztalként is láthatjuk szépségét, sőt hajókirándulásokon, toplesz felszolgálók gyűrűjében ünnepelhetjük az ünnepelnivalónkat. Zsófi azt mondja, egyelőre nincs hiányérzete:

– Jelenleg nincs párkapcsolatom, de azt gondolom, nem is biztos, hogy találnék olyan férfit, aki elfogadja a nem hétköznapi foglalkozásomat. Mindenem megvan, ami kell, úgyhogy semmi okom panaszra – tette hozzá.