Celeb

Nevezzen meg 3 magyar női DJ-t, aki korábban nem a testéből élt!

Bors

Létrehozva: 2015.10.11.

Egyre több volt Playmate, modell, címlaplány - sőt, pornós - választja második szakmájának a DJ-zést. Úgy tűnik, a szilikonmellek és a lemezjátszók jó párosítást alkotnak.

Gyakorlatilag Dunát lehetne rekeszteni a női lemezlovasokkal Magyarországon - azonban akkor már igencsak bajban lennénk, ha meg kellene nevezni mondjuk három ismert női DJ-t, aki korábban valamilyen formában nem a testéből élt.

Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy az összeállításunkban szereplő hölgyek ne értenének szakmájukhoz - esetleg ne lenne létjogosultsága a topless dj-zésnek - ugyanakkor tény, hogy némiképp meglepő, hogy mindenki lemezeket akar pakolni, miután megunta a vetkőzést...

Niki Belucci

Nini 19 évesen vált ismertté mint pornószínésznő. Ugyan karrierje rövid ideig tartott (összesen 30 filmben szerepelt) mégis kétszer volt a pornóoszkárként is emlegetett Adult Video News awards jelöltje. Később ő hozta be Magyarországra a topless DJ fogalmát, amit állítólag azóta megbánt, ennek ellenére manapság is ilyesmi szerelésekben pakolgatja a korongokat:

Lévai Adrienn

Adrienn nem csak hazánkban, de nemzetközi színtéren is ismert modell - számos Playboy-címlapon szerepelt a világ minden táján - így nem csoda, hogy Facebook-oldala, amelyen rendszeresen oszt meg dekoltázsban erős fotókat, közel 1,5 millió követőt számlál. A modellkedés mellett dj-zésből is élő hölgy neve ugyanakkor egy jelenleg is folyó prostiper vádiratában is feltűnt. Persze nála is csak azt tudjuk mondani: mindezek ellenére még lehet kiváló dj - ne ítéljünk elsőre!

 

Mészáros Dóra

Dóra szintén ismerős lehet azok számára, akik otthonosan mozognak a felnőttfilmek világában, illetve látogatnak el erotikus expókra (többek közt a kelet-európai Eros Show kiemelt sztárfellépője is ő volt) - ugyanakkor jó néhány rock bulin is feltűnik, mint rock-dj (a szerintünk nagyon vicces Dora Butcher név alatt).

 

Kustánczi Lia

Lia 2005-ben tűnt fel először, méghozzá a nyuszis magazinnak köszönhetően - egy évvel később pedig már a CKM címlapján láthattuk. A 2009-től kezdve azonban előtérbe helyezte a zenét: először énekesnőként ismerhettük meg (második klipjét ide kattintva lehet végigizgulni), mostanában pedig DJ Lia néven fut - és bár jóval visszafogottabb, mint kolléganői, ő is megörvendezteti rajongóit egy-egy bevállalósabb fotóval.

 

Voksán Virág

A manapság DJ Flowerként bulizó virág anno még Hugh Hefner 82. születésnapjára is hivatalos volt - azaz nyakig benne volt a Playmate-ek csillogó életében. Ő az, aki szerint DJ-nek lenni különösen stresszes feladat.

"A munkám annyira sok stresszel, utazással jár, hogy egyszerűen amikor elutazom, arra vágyom, hogy semmit ne kelljen csinálni" - nyilatkozta korábban. Szintén ő az, aki szerint nem jó, hogy ennyi modell-DJ van a szakmában: "Mióta eltörölték a DJ vizsgát, elszabadult a pokol, és bárki lehet DJ, aki a hasára csap. [...] Manapság rengeteg olyan női DJ van, aki vagy topless, vagy egyszál pici kis fehérneműben zenélget, ami nem oké" - mesélte a Velvetnek nem is olyan rég.

 

Metzker Viki

Az utóbbi időben Tolvai Renivel közösen szállított dalokat, mint lemezlovas, előtte azonban Miss Hungary különdíjasként és Miss Internet Hungary közönségdíjasként is láthattuk a Címlaplány című műsorban feltűnt modellt. Viki egyébként határozottan visszafogottabb, mint kolléganői, de azért persze neki sem kell szégyenkeznie, ha az alakja kerül szóba. Viki egyébként a modell- és DJ-karrier mellett sminkesi babérokra is tör. Sajnos első próbálkozásai némiképp megosztották a rajongókat, de talán később jobban magára talál majd!

 

DJ Seherezádé

DJ Sehit korábban VV Seherezádé néven ismerhettük meg, méghozzá a ValóVilág 5-ben - ugyanakkor korábban ő is tisztában volt azzal, hogy testi adottságait könnyen készpénzre válthatja. Mint arról a Bors is beszámolt, a reality-show előtt egy éjszakai bárban is dolgozott, mint táncosnő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162150_auto_resized.jpg
origo.hu

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714115711
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163292_auto_resized.jpg
vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714115711
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158902_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163477_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lehet a baj: komoly döntést hozott a királyi család Katalin hercegné állapota miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164062_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Valami történt velem" - őszinte vallomást tett Rubint Réka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164150_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő változás áll be az időjárásban: erre kell számítanunk

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő