Celeb

Nemet mondott a vetkőzésre Gubás Gabi

T.

Létrehozva: 2012.07.09.

Csodálatos férj, gyönyörű gyerekek, fényes karrier. Igazi tündérmese Gubás Gabi színésznő élete. Már-már hihetetlen történet. Tényleg létezhet manapság felhőtlen boldogság?

A múlt héten Siklósra szólította munkája. Így most először töltött öt napot külön a férjétől és a gyerekeitől. Hogyan viselték a távolságot?

Szerintem én rosszabbul éltem meg, mint ők. Telefonon tartottuk a kapcsolatot, és elmondásuk alapján jól elvoltak. A férjemnek az édesanyja segített, tudtam, hogy jó kezekben vannak. Egyébként A Tenkes kapitánya című darab miatt utaztam el, ebben Rózsát, a cigánylányt alakítom. Nagyon jó kis ziccerszerep.

Első ránézésre senki nem mondaná meg, hogy két gyereket szült, szexis és fiatalos, egyike hazánk legszebb színésznőinek. A férje nem féltékeny?
Ha valaki féltékeny, akkor az én vagyok (nevet). Na jó, ez csak vicc volt. Épp úgy rajongunk egymásért, mint az első percben, így egyikünknek sincs oka a féltékenységre.

Szülőként hogyan ­vál­tozott meg a kapcsolatuk?

Más lett az életünk, sokkal színesebb, tartalmasabb, kiteljesedett a viszonyunk. Most talán kevesebb idő jut magamra, magunkra, de nagyon sajnálnám, ha nem lennének gyerekeink. Ettől függetlenül úgy gondolom, kell idő, amikor csak egymásra tudunk koncentrálni. Olykor elég egy-két óra is a feltöltődéshez.
Rengeteget dolgozik, színházban játszik, mesekönyvet ír, Olay-szépségnagykövet, és az Anyakanyar, Farkasházi Rékával közös blogjuk az anyaságról, egyre népszerűbb…

Sok munka, de bírható. Furcsa, de mi Rékával kevésbé ismertük egymást, úgy hoztak össze minket segítő kezek. Mindketten kétgyermekes anyák vagyunk, és eljutottunk oda, hogy van mondanivalónk. Egész más tapasztalataink vannak. Kíváncsiak vagyunk a látogatóinkra, az ő kis titkaikra is. Olyan, mintha a saját gyerekeink mellett született volna egy közös gyerekünk.

Miként dönti el, hogy milyen szerepet vállal és utasít el? A Tizenegy percben például igent mondott arra, hogy ledobja a ruháit…

Csupán a sziluettem rajzolódik ki, ez azért más. A vetkőzés a művészet egyik eszköze, ha nem öncélú, és megkívánja a szerep, akkor van értelme. Öncélúan nem vetkőzöm. Voltak már hasonló felkéréseim, de nemet mondtam. Általában az ösztöneimre hagyatkozom, de ha kétségem van egy-egy feladat kapcsán, akkor kikérem a párom ­véle­ményét.

A színpadon ünnepelt színésznő, a magánéletben viszont átlagos anyuka és feleség. Hogyan lesz a háziasszonyból szexi színésznő és fordítva?

Egyszerre vagyok zárkózott és nyitott. A munkám része az exhibicionizmus, de civilként nem vágyom a középpontba. Igyekszem megtalálni az arany középutat. Színésznőként fontos, hogy jól nézzek ki, ezért megteszem, amit ­lehet. Tornázom és vigyázok az egészségemre, párom sokat segít ebben. Ezeket a praktikákat most már szívesen meg is osztom mással, például az Anyakanyaron. Úgy érzem magam teljesnek, hogy színésznő, nő, feleség és anya is vagyok.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156528_auto_resized.jpg
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27377_resized.jpg?avcount=1713936616
origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154380_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Politikai dráma Pest vármegyében: nemcsak Magyar Péter, legújabb szövetségese is a nagypolitikába vágyik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27375_resized.jpg?avcount=1713936616
origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713936616
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713936616
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit