Némedi Mari fizette Szecsődi Kari műmelleit

Az elhunyt énekesnő lánytestvérei az iratok rendezése közben találtak egy szerződésre, melyben az áll, hogy a Megasztárból ismert művész tartozik Mari örököseinek. A rokonok és a Bors munkatársai is hiába keresik Karit, ha fel is veszi a telefonját, a témát hallva azonnal leteszi.
Az elhunyt énekesnő lánytestvérei az iratok rendezése közben találtak egy szerződésre, melyben az áll, hogy a Megasztárból ismert művész tartozik Mari örököseinek. A rokonok és a Bors munkatársai is hiába keresik Karit, ha fel is veszi a telefonját, a témát hallva azonnal leteszi.

A Bors információi szerint Szecsődi Karinak azért kellett kölcsönkérnie, mert a Megasztár után alig volt munkája, így bevétele is.

Az aprócska belvárosi lakásának fenntartása is gondot okozott, egy idő után az énekes olyan sok közüzemi díjtartozást halmozott fel, hogy el akarták árverezni az ingatlanját. Ekkor sietett segítségére a barát, Némedi Mari, és kifizette helyette az elmaradásokat.

Úgy tudjuk egyébként: Szecsődi Kari mellimplantátumait is az énekesnő fizette.

Kari és Némedi Mari azóta voltak barátok, amióta Kari feltűnt a Megasztár negyedik szériájában. A tehetséges fiúban nagy lehetőségeket látott a színésznő, aki egész életében szívesen menedzselte, trenírozta azokat a művészeket, akik kitűntek a társaik közül.

© Fotó: Bors

Az egyik legjobban kereső szinkronszínész volt

Némedi Marika gyakorlatilag a halála napjáig megállás nélkül dolgozott, ő volt az egyik legtöbbet foglalkoztatott szinkronszínészünk. Hallhattuk a hangját többet között az Apácashow-ban, az Aludj csak, én álmodom című romantikus filmben, a Bridget Jones naplójában, de rajzfilmekben és sorozatokban is.

A színésznő a barátai szerint azért halt meg ilyen fiatalon, mert még akkor sem ment idén ősszel orvoshoz, amikor már nagyon rosszul volt. Helyette a szinkronstúdióba sietett, nagyon szeretett dolgozni. A vagyonát is a szorgalmának köszönheti, és annak, hogy mindig megfogta a pénzt. 

Kari karrierje azonban még el sem kezdődött, de gyakorlatilag már kettétört, amikor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. A maradék rajongói pedig akkor fordítottak hátat neki, amikor arról nyilatkozott, hogy nemet szeretne váltani, és inkább nőként képzeli el magát.

Az énekes ekkor csináltatott melleket magának, arról azonban sehol sem beszélt, hogy erre honnan volt pénze. Szecsődiről az elmúlt években szinte kizárólag botrányhírek jelentek meg, legtöbbször azzal került az újságokba, hogy szexuális szolgáltatásokat hirdet férfiaknak, de erről Kari mindig azt nyilatkozta, hogy hazugság, ő masszírozást vállal és valaki visszaél a telefonszámával és a képmásával is, sosem árulta a testét.

Némedi Mari 64 évesen halt meg, és igen komoly vagyont hagyott maga után. Három budapesti belvárosi lakása, egy fóti nyaralója és egy szilasligeti háza is volt, ezeknek a becsült összértéke 100 millió forint lehet.

De, hogy ki örökli a vagyont, az még a jövő zenéje. Nem tudni ugyanis, hogy a színész-énekesnő hagyott-e vágrendeletet.

- Biztos vagyok benne, hogy lepapírozott mindent, világ életében nagyon alapos nő volt - nyilatkozta a Borsnak Terry Black, az elhunyt színésznő jóbarátja és egyben üzlettársa

- Évek óta működtettünk egy közös Bt-t, ha valaki, én pontosan tudom milyen precízen bánt a pénzzel. Szívesen adott, szeretett segíteni másokon, de a kölcsön az kölcsön, azt minden esetben lepapírozta. Ha valaki tartozott neki, az nem ússza meg a visszafizetést azért, mert Marika meghalt, ez biztos - zárta szavait Terry.

Többször is kerestük az ügyben Szecsődi Karit, mert szerettük volna tőle is megkérdezni, hogy mi a véleménye a tartozásról, de már a beköszönés utáni másodpercekben letette a telefonját, amit utána folyamatosan kinyomott. Információink szerint Némedi Marika családtagjaival is ugyanígy viselkedik.