Nemcsák Károly felesége a színházi faliújságon tálalt ki - fotó

Darvasi Ilona azért írt a József Attila Színház dolgozóinak, hogy ne a háta mögött suttogjanak.
Darvasi Ilona azért írt a József Attila Színház dolgozóinak, hogy ne a háta mögött suttogjanak.

Fiatal kolléganője miatt ment tönkre Nemcsák Károly házassága, ugyanis a színházigazgató szerelembe esett.

Nemcsák és fiatal szerelme kapcsolata nyílt titok a színházban, de feleségével való kapcsolatának csak a napokban lett vége. És úgy tűnik, egyáltalán nem volt békés a válás, olyannyira nem, hogy Ilona a József Attila Színház faliújságjára még egy levelet is kifüggesztett, amiben kiteregeti a családi szennyest, lássa csak a színház összes dolgozója a takarítóktól a rendezőkig, mi is folyik a magánéletükben.

© Fotó: Story

A Story megtalálta, és le is fotózta ezt a kézzel írott levelet, amiben Ilona azt írja, azért választotta ezt az egyébként érthető, de nem túl elegáns megoldást, hogy az alkalmazottaknak „ne kelljen a háta mögött suttogniuk”. A nő a színészbüfében helyezte el az iratot, azon napilapos cikkel együtt, ami a válás tényét közli.

- Valójában én döntöttem, én költöztem el a közös házunkból, nem ő. A fiúk velem jöttek. Nem a munka őrölte fel a kapcsolatunkat, az ok más volt, de az már csak ránk tartozik – írta a levélben az asszony.

A magazin egy színházi dolgozót is megszólaltatott, aki szerint ezen kívül Ilona méltósággal viseli, ami házasságával történt, úrinőként viselkedik, bármennyire is a lelkébe gázoltak, nem fogja sárral dobálni férjét.