Nem terveznek Jakupcsekkel a nagy televíziók

Nagyra becsülik a teljesítményét, de most nem tudnak munkát adni.
Nagyra becsülik a teljesítményét, de most nem tudnak munkát adni.

Láthatjuk-e Jakupcsek Gabriellát az MTVA-tól való váratlan menesztése után valamelyik másik nagyobb csatorna képenyőjén?

– Gabinak erős a brandje, védjegye, biztos hogy a képernyős pályafutása nem ér véget – magyarázza egy tévés szakember. A Bors megkeresett néhány televíziós csatornát, lecsapnak-e a műsorvezetőre?

– Sajnáljuk, hogy Jakupcsek Gabriella ilyen helyzetbe került. Lehetnek olyan műsorok, amelyekben el lehetne őt is képzelni. De általánosságban elmondható, ha egy képernyőssel terveink vannak, azt először vele osztjuk meg, nem pedig a nyilvánossággal – mondta Pécsi Norbert Sándor, sajtókapcsolati vezető, az RTL Magyarország részéről.

– Jakupcsek Gabriella szakmai tudását nagyra becsüljük, de jelenleg nem tervezünk vele – válaszolták a TV2-nél.

– Mivel ez egy váratlan helyzet, nem tudtunk tervezni Gabival, de természetesen bármi lehetséges a jövőben – válaszolta megkeresésünkre Kele Eszter, az ATV szóvivő-kommunikációs vezetője.

Nem meglepőek a válaszok, mivel mostanra minden csatorna tavaszi műsorrendje felállt. Egyelőre csak eseti szereplésről lehet szó. Egyébként is általában tévés feladatra keresnek embert, nem pedig egy műsorvezetőnek feladatot.