Nem javult Lerch állapota

Barátok, zenésztársak, rajongók várják Lerch István állapotáról szóló híreket, de egyelőre hiába. A Borsnak sikerült elérnie a zenész feleségét.

– Mindig csendes életet élt, sosem szeretett címlapon szerepelni, pláne nem ilyen hírrel, hogy kórházban fekszik – mondja a Borsnak megtörten Enikő asszony, akit nemcsak a férje kritikus állapota, hanem a hirtelen családra zúduló érdeklődés is kétségbe ejt. Mint arról tegnap beszámoltunk, a rocker hétvégén minden előjel nélkül rosszul lett, kórházba került. Azóta intenzíven ápolják.

Még rengeteg vizsgálat vár a kórházba került zenészre

– Megértem, hogy mindenkit, rajongókat, barátokat és zenészeket is érdekel, hogy mi van vele, de kérem, értsék meg, nekünk most nincs arra energiánk, hogy telefonokat vegyünk fel, és idegenekkel beszélgessünk. A család kétségbe van esve, az idősebb családtagokat nagyon féltem, mindenkit borzalmasan megvisel ez a helyzet – mondja halkan a feleség.

– Nem tudjuk, mi lesz, még nem tudunk semmit. Rengeteg vizsgálat vár Istvánra, az állapota mit sem változott, amióta bevitték. Kiszámíthatatlan a helyzet, és ez idegőrlő. Megértem, és köszönöm az együttérzést, de higgyék el, ez rengeteg energiát elvisz, pedig szeretnénk csak rá, a gyógyulására koncentrálni. A férjem mindig is kiegyensúlyozott, csendes, nyugodt, egészséges életet élt, ezért váratlan a rosszulléte.