Nem hiszi el, hogyan jött össze Varga Iza a férjével

Annyit elárulhatunk, hogy egy házibuliban történt, de aztán egy évig még kerülgették egymást.
Annyit elárulhatunk, hogy egy házibuliban történt, de aztán egy évig még kerülgették egymást.

Húsz évvel ezelőtt egy kecskeméti házibuliban odaégett a tej a tűzhelyre – ennek köszönheti Varga Iza és férje, Lendvai Zoltán, hogy azóta is boldogok. Ugyanis, hogy lenyugtassák a házigazdát, Iza és Zoltán kezdett nekiállni lesúrolni a tűzhelyet. Az alatt a két óra alatt pedig, míg végeztek a tisztogatással, rá is jöttek: ők bizony összetartoznak. A Hot! Magazinnak a Barátok Közt színésznője azt mesélte, előtte persze a színházból már ismerték egymást, de nagy beszélgetéseken kívül semmi nem volt köztük.

A takarítás után három hónappal viszont már össze is költöztek – egy 17 négyzetméteres színészgarzonba, majd ezt egy budapesti 29 négyzetméteres lakásra cserélték, amikor Iza szerepet kapott a népszerű sorozatban. Három év múlva pedig jött a baba is a kapcsolatba, a színésznő négy hónapos terhesen házasodott. Méghozzá három nap alatt kétszer is: Zolival szombaton titokban, a sorozatban Berényi Mikivel hétfőn ország-világ előtt.

Azóta egyébként a házaspárnak még egy gyereke született, akik idejük nagy részét édesanyjukkal töltik. Zoltán ugyanis vidéken rendez, így csak hétvégén van együtt a teljes család.